perjantai 20. marraskuuta 2015

Perjantai!

Huisin hauskaa perjantaita!
Tänään piti postata yhdestä Ebay hankinnasta, mutta koska se ei mennyt ihan putkeen, päätin siirtää aihetta ja piristää sateista päivää muuten vaan. Pari viikkoa sitten hankin makuuhuoneeseen uuden peilin tylsän tyhjän seinän tilalle. Varastin idean röyhkeästi siskoltani, jonka makuuhuonetta samanlainen peili koristi.


Kynttilät on hankittu Ikeasta lähinnä koristeeksi, ei niitä varmaan tule koskaan poltettua. Korupuu on hankittu Tigeristä, ja sopii hyvin tehtäväänsä. Korurasia on FinnMarilta. En ole vielä päässyt koruinventaarioon asti, joten toistaiseksi rasia on tyhjä.

Myös Jotexista yli vuosi sitten hankkimani pellavalakanat, jotka myöhemmin paljastuivat pellavan ja puuvillan sekoitukseksi, ovat kestäneet käytössä loistavasti. Pari nappia on pussilakanasta irronnut, sekä pientä nyppyyntymistä on pinnassa, mutta sitä pitää katsoa tosi läheltä.  Meillä on näitä kolmet, valkoiset, beiget, sekä uusimpana hankintana vaaleanpunaiset, enkä enää ikinä vaihda pois. Saisipa jostain vielä aluslakanat samaa matskua, niin lakanaongelmat olisivat ikuisesti ratkaistu.


Sadesää ja pimeys korostuu kyllä näistäkin kuvista,  mutta ei anneta sen häiritä. Onhan nyt perjantai!

Ihanaisen rentouttavaa viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Mä oon ollut kanssa super tyytyväinen noihin lakanoihin. Tilasin itseasiassa just tummanharmaaseen lakanat meille jouluöahjaks ��

  Mitäs ebay tilauksen kanssa meni pieleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi lakanat on niin ihanat!
   Lopulta Ebayhommissa kaikki sujui hyvin. Itse sekoilin!
   (Ja huomasin Instassa, että sun huivi tuli jo. Täällä ei ole näkynyt, ja nyt ei sitten postikaan liiku aikoihin. Ehkä ensi talveksi saan sen..)

   Poista