maanantai 10. lokakuuta 2011

Sateessa

Loppuviikolla kävimme pitkästä aikaa mummilassa. Oli pitkästä aikaa ihana nähdä siskoa ja veljeä ja ystäviä vanhasta kotikaupungista. Teimme lasten kanssa päiväretkiä ympäri kaupunkia ajellen bussilla. Rattaiden kanssa ilmaiset bussikyydit on ihan parasta, ja lapsillekin bussilla ajelu on elämys.

Kahtena päivänä kolmesta satoi oikein rankasti ja melkein koko ajan. Olin varannut lapsille mukaan vain yhdet ulkovaatekerrat, enempää ei yksinkertaisesti mahdu mukaan. Taapertaessamme kaupungilla vedenpitävyyttä lupaavissa takeissamme, sain huomata ettei mikään tekninen takki korvaa sadetakkia. Kosteus siirtyi takin sisälle kuin huomaamatta, sateella sadepuku on ainoa vaihtoehto ulkoiluun.
 Tytöllä oleva Ticketin sadepuku ei enää kauaa mahdu, ja olenkin lisännyt hankintalistalle suuremman sadeasun. My Little Corner kertoi ilmaisista toimituskuluista, ja laitoinkin tilauksen menemään isommasta sadeasusta. Seuraavalla kerralla mummille pakataan mukaan myös sadetakit.

Aurinkoista ja rentoa alkavaa viikkoa!

Kuva on lainattu, kuperkeikka.fi.

3 kommenttia:

 1. Toi on kyllä nätti sadepuku :) Kävin kans kurkkimassa mitä kaikkea tuloalla olis ja nyt täytyy kyllä jäädä miettimään tarvittaisko me.... Mitään super aleja tuolla ei ollut ja rehellisesti mitään oikeita tarpeita ei ole... mutta haluja kaikkeen olis senkin edestä ;)

  VastaaPoista
 2. Varsinkin suomalaisissa nettikaupoissa on tosi vähän noita isompia kokoja, joten jos jossain törmää sellaiseen niin tilaan varmasti. Ja laskin myös ilmaiset postikulut säästöksi, joten kyllä siinä parikymppiä tuli alennusta normihintaan verrattuna. Ja onhan se kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on niin totta, että rankaasteella ei mikään voita oikeaa sadetakkia! Tänä aamuna viimeksi huomasi omista vaatteista!
  Aivan ihana sadeasu :)

  VastaaPoista