maanantai 12. joulukuuta 2011

Kultaa

Cuppiksen tämän syksyn mallisto ei ole iskenyt mitenkään kovaa, mutta yhtä asiaa jäin mietiskelemään. Isompien tyttöjen Bubble takki jäi jo viimevuonna harmittamaan, kun en sitä tytölle hankkinut, ja tänä vuonna sitten ajattelin sellaista jostain alesta bongailla.

Viikonlopun yösurffailun saldona on nyt kaksi kultaista takkia matkalla meille. Pari kertaa olemme niitä jo käyneet sovittamassa kaupungilla, ja värit ovat tänä vuonna ehkä ihanammat kuin viimesyksyiset hopea ja pinkki. Kaikin puolin kaunis takki mielestäni!


Isommalle tytölle ostoskotiin sujahti kultainen Bubble, mutta pienemmälle neidille harkitsin pitkään Bubblen ja sydäntakin välillä. Päädyin sitten kuitenkin ehkä pienelle hieman käytännöllisempään sydäntakkiin. Hieman lyhyempi malli, ja paremmat tekniset ominaisuudet.


Ihanan riemukasta viikkoa!

Kuvat: coolcats.eu, huuto.net, lastentaikamaa.fi.

2 kommenttia:

  1. Nuo on tosi nätit takit, onko noissa bubbleissa mitään vedenpito-ominaisuuksia yms?

    VastaaPoista
  2. Tästä takista on hieman erilaista tietoa eri myyjien sivuilla, Oz Babyn tuotekuvaus kertoo näin: Ulkokangas on vedenpitävä (vesipilari 7000), hengittävä (7000g/m/24h) ja kulutuksen kestävä. Takin kaikki saumat ovat teipatut. Ohut ja kevyt Thermolite+ vanu pitää lapsen lämpimänä kovallakin pakkasella.

    Muualla ei teipatuista saumoista ole puhuttu mitään. Kuitenkin hyvät ominaisuudet tälläkin, vaikka saumoja ei olisikaan teipattu. Kangas on paksua ja toppaus vaikuttaa lämpimältä. Palaan asiaan kun paketti saapuu!

    VastaaPoista