torstai 8. joulukuuta 2011

Pomppis

Ihanat Pomp de Luxin vaatteet saapuivat eilenn kotiovelle. Hurjan kokoinen paketti oli täynnä mitä ihanampia vaatteita. Ainoa heti käyttöön tuleva juttu oli pojan haalari, sillä hänelle täksi talveksi ostamani Malan haalari on toivottoman suuri. Onneksi talvivaatetta ei ole vielä tähän mennessä tarvittu, ja haalari saapui kuin tilauksesta lumen kanssa samaan aikaan.


110/116cm haalari on juuri sopiva reilu 110cm pojalle. Hattu on viimetalvinen Tintun hishis. Tässä haalarissa ei näy kura eikä lika. Punttien resorit on hieman löysät, mutta toisaalta menee helposti kenkien päälle. Haalari meneekin heti kunnon testaukseen, jäiselle hiekalle.

2 kommenttia:

  1. Onko teidän haalarissa reikä siinä vetoketjun alaosassa? Blogissani on kuvia millainen meidän haalarissa oli, ihmettelen vaan eikö siitä mene lumi sisään?

    VastaaPoista
  2. Juu reikä löytyy meiltäkin haalarista. Siinä on varmaan ollut joku suunnitteluvirhe, vetskari on jäänyt vähän lyhyeksi. Reiän saa varmasti helposti ommeltua umpeen, tai sisäpuolelle voi liimata paikan, jos näyttää siltä, että siitä vesi sisään tulee.
    Poika oli juuri melkein 2 tuntia ulkona märässä loskassa haalarilla, ja aivan kuivana kotiutui juuri.

    VastaaPoista