keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Alejuttuja

Kaikkien jo paljon ennen joulua ja aleaikoja hankittujen alejuttujen jälkeen ei ulkovaatetarvetta ollut ensi talveen, kuin pikkuneidin haalari. Kokeilussa meillä on jo käynyt Ellokselta tilattu Ticketin sydänbaggie, mutta totesin sen niin hassun malliseksi, että sai lähteä takaisin.

Mietinnän ja vertailun tuloksena päädyin testaamaan Wheatin haalaria. Vaakakupissa painoivat hinta, väri ja puvun baggie malli. Halusin ehdottomasti kahdella vetoketjulla varustetun haalarin, ja moni valmistaja ei sitä mallia tee 98 cm asti.


Haalarin lisäksi ostin pienemmälle tytölle oman toppiksen. Koko on tosin niin reilu, että on varmasti ensi talvena vielä iso. Samaan pakettiin mahtui vielä hiippahuppuinen kypärämyssy samaa sävyä muiden ostosten kanssa.


Haalari ei ole mikään kovin paksu, ja sen pakkasraja on -20 astetta. Ensi talvena sitten näkee, kuinka se toimii.

Kuvat lainattu, wheat.dk, pikkuminea.fi.

2 kommenttia:

  1. Hei! Kiva tutustua blogiisi :)
    Meillä on 3v. pojalla Wheatin baggie-haalari ja kyllä sillä hienosti tarkenee ainakin -15 asteessa. Sinne mahtuu hyvin villavaatetta alle, kun malli on väljä.

    VastaaPoista
  2. Heippa, ja tervetuloa!
    Hyvä juttu että tarkenee, eihän nykyään mikään haalari kovin paksu ole. Minäkin pidän siitä väljemmästä mallista, se on myös tosi kivan näköinen.

    VastaaPoista