keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kuukengät

Ensi talven kengät ovat olleet harkinnassa jo hetken aikaa. Sopivia ulkoilukenkiä lumeen ja loskalle ei vain tuntunut löytyvän, ja harkitsin jo kääntymistä Kuomien puoleen. Tänään sähköpostissa oli iloinen yllätys, Crocsin kuukengät kivalla alella.

Hankintaa puolsi se, että aiemmin tilaamani Berryessa saappaat ovat olleet loistavat. Lämpimät, kuivat, kevyet ja hyvät kävellä. Eikä lipsu jäällä. Uskalsin siis laittaa tilaukseen kivat lumikengät isommille. Nämä on helppo vetäistä jalkaan, ja villasukkakin mahtuu.

Väreistä päädyin mustiin, jotta poikakin voi sitten käyttää näitä kenkiä tytön jälkeen. Musta myös sopii kaikkien ensi talven toppien kanssa. Violetti ja vaaleanpunainen olivat toiset värivaihtoehdot.


Ihanaa, nyt alkaa olemaan ensi talvi kasassa!

Josko sitten alkaisi inventoida kaappeja kevättä ajatellen.

4 kommenttia:

 1. Minäkin tilasin live katselmukseen kuusi paria mustia kuukenkiä :) Kiva kuulla että kokemukset ollut hyviä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omat kenkäni ovat olleet aivan loistavat, ei mitään huonoa sanottavaa. Voisin yrittää tehdä vielä oman postauksen aiheesta!

   Poista
 2. Itse olen katsellut samoja kuukenkiä. :)

  Joko saitte omanne? Osaatko sanoa jotain mitoituksesta ja lestistä? Itse pähkäilen kokojen 28 ja 29-30 välillä, ja tuo kaksoiskoko on mun mielestä jotenkin hankalasti hahmotettavissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lesti on kengissä aika leveä, ja sisämitat löytyvät linkin takaa.
   http://www.crocs.com/crocs-size-chart/size-chart,default,pg.html
   Lämpimiltä vaikuttaa ja kevyet ainakin ovat!

   Poista