sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Mekkoset

Hennesin ensimmäinen kesävaatepaketti tuli yllättäen vauhdilla. Yleensä olen kerennyt tilaukseen jotain lisäämään, mutta tällä kertaa lisäykset jäivät tekemättä. Pisteet siis h&m:lle ensimmäisesta nopeasta toimituksesta!

Tilasin lähinnä tytöille vaatetta. Pojalle tuli ainoastaan puuvillashortsit, jotka olivat niin ohutta kangasta, että niistä näkyi läpi. Ne lähtivät takaisin. Tyttöjen osuus oli sen sijaan onnistuneempi.


Vaaleanpunainen pikeemekko on suloinen ja kaunis. Toivottavasti sille ei tapahdu pesussa mitään muodonmuutosta. Puuvillakankainen denimin värinen mekko oli heti isomman tytön suosikki. Ehdottomasti heikkolaatuisin oli tumman pinkki tunika, joka oli todella ohutta neulosta. Tyttö siihen kuitenkin ihastui niin, että hän sai sen pitää.

Ihania ja raikkaita vaatteita kaikenkaikkiaan, joissa hinta ja laatu ovat mielestäni ihan kelpoja. Suurin osa viime kesän Hennesin kesävaatteista pääsee vielä uudelle kierrokselle, vaikka niitä on pesty ja pidetty surutta. Näillekin toivon pitkää ikää.

1 kommentti:

  1. Meille jäi hennesin paketista vain pari perus t-paitaa mulle ja millille vauva puolen tupla paketti t-paitoja ja parit shortsit ja kasa legareita... kovin oli laiha saalis tänä vuonna.

    VastaaPoista