tiistai 1. toukokuuta 2012

Laukut matkalla

Kesän matka on nyt suunniteltu ja varattu vapun aikana, ja puolitoista kuukautta lähtöön! Hyvä suunnittelu on jo ainakin puolet matkasta, ja matkaa suunnitellaankin sitten huolella. Sitä ennen kuitenkin on ohjelmassa lasten synttärit, ja niitä juhlitaankin yleensä aina vähintään kolmena päivänä.

Lapsilla ei ole montaa lahjatoivetta ollut, ja kovasti olen yrittänyt keksiä jotain mukavaa ja kestävää lahjatoivetta jokaiselle. Tytöt tarvitsevat uudet matkalaukut kesän reissulle (ja muillekin tuleville reitkille), ja ne tilattiin Amazonin kautta.
Suloiset Trunki matkalaukut ovat nyt matkalla meille! Värien valinta oli taas niin vaikeaa. Mutta Violetti Penelope prinsessalaukku on miehen mielestä isommalle neidille juuri oikea.


Ja minun ihastus on tämä suloinen leppäkerttu Harley. Sen valitsin pienemmälle neidille.

Toivottavasti nämä laukut ovat pelastus iltalennoilla, joissa jonottaminen ja odottelu kentällä on jopa vielä raskaampaa kuin päivällä. Yritin googlella etsiä suomalaisia jälleenmyyjiä, mutta lopulta päädyin tekemään ensimmäisen tilaukseni Amazonille. Saa nähdä saapuvatko laukut ajoissa.

Etsiessäni lasten matkalaukkuja, löysin myös tällaisen vaihtoehdon. Näiden laukkujen takana on matkalaukkuvalmistaja Heys, sekä Disney.


Kuvat lainattu Heys.ca, amazon.co.uk.

Ihanaista keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti