torstai 12. heinäkuuta 2012

Tuliaisia

Palailemme hiljalleen arkeen, ja samalla aika tuntuu kiitävän pikavauhtia. Päivät kuluvat lähinnä ulkohommissa, ja illalla väsyttää niin, ettei jaksa kuin sänkyyn kaatua. Olemme säästyneet sateiltakin kuivana, ainoastaan viime yönä oli satanut ja aamulla tuli pieni kuuro.

Muutamia kuvia ajattelin vielä jakaa matkan varrelta, mutta sitä ennen sain kuvailtua hieman tuliaisia matkalta. Kaksi 20kg matkalaukkua on aika vähän kuudelle henkilölle, ja jouduinkin käyttämään pienimuotoista kikkailua että sain kaikki ostokset kotiin asti. Erilaisten kokeilujen jälkeen pakkasin osan tuliasista rattaisiin ja turvaistuinten sisään. Kaikki tuli ehjänä perille, luovuuteni palkittiin!

Pariisissa alkoi alet virallisesti 27.6. mutta jostain syystä ostoskeskuksemme vieressä olevassa Outlet Villagessa oli alet jo hyvässä vauhdissa. Kassajonot olivat pitkät, kassalle jonottaminen kesti vähintään puolituntia per liike. Yksissä tuumin keskitimme ostokset pariin liikkeeseen, jossa yksi jonotti kassalle, kun muut menivät seuraavaan paikkaan. Alennukset olivat mielestäni hyvät, 50-60% outlethinnoista.

Ralph Laurenilla oli omat liikkeet niin naisille ja miehille kuin lapsillekin. Lasten boutique oli selvästi rauhallisempi ja siistimpi, siellä ei tarvinnut kassallekaan jonottaa.Molemmille tytöille ostin samikset raitateepparit. Tummansinisen frillapikeen valitsi tyttö itse, pienemmälle valitsin vaaleanpunaisen.


Puuvillainen neulemekko on ihan paras syksyyn isommalle tyttöselle.

Hilfigerillä oli tarjolla todella vähän lastenvaatteita, mutta löysin sieltä silti jotain. 


Perus raitatrikoo ja puuvillahousut, eskarilaiselle nämäkin. Noita housuja olinkin aiemmin jo katsonut Hilfigerin nettikaupasta, nyt pääsimme vielä sovittamaan oikean koon.

4 kommenttia:

 1. Onpas ihania juttuja :) Millillä on toi sama neulemekko tummansinisenä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummansininen olisi ollut ehkä käytännöllisempi, mutta nyt oli tarjolla vain valkoisia. Samasta syystä ostin mekon vain isommalle ;)

   Poista
 2. No onpas kauniita ostoksia! Missäs tällainen Outlet oikein sijaitsee..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. La Vallée outlet village sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä Pariisista, Val d´Europen kylässä, aivan Disneylandin lähellä. Jos vain on sinne päin asiaa, suosittelen lämpimästi käymistä! Myös aleaikojen ulkopuolella olen tehnyt huokeita hankintoja.

   Outlet Villagen kyljessä on suuren suuri ostoskeskus, jossa on superhypermarketin lisäksi PALJON ketjuliikkeeitä. Päivän jos toisenkin saisin siellä kulumaan.

   Poista