torstai 10. lokakuuta 2013

Hullut valinnat

Poikkesin eilen aamulla Hulluilla Päivillä, enkä löytänyt muuta kuin pesuaineita kaksi kassillista. Puolen vuden pesuaineet on taas hankittu, ja saatoin säästääkin muutaman euron. Tänä aamuna selailin kuvastoa kahvia odotellessani, ja löysinkin sieltä itselleni neuletakin. Olen etsinyt koko syksyn edullista pitkää neuletakkia, ja en ollut aiemmin kuvastoa selatessani huomannut tätä Noomin neuletakkia. Parkkeerasin muutamaa minuuttia ennen kasia koneelle, ja päätin koittaa onneani.

Sain tilattua takin, ja samaan tilaukseen löysin laukun testiin. Etsimäni isohko nahkainen olkalaukku on Globalin mallistosta. Monissa laukuissa on ongelmana, että ne ovat liian pieniä (kannan kuitenkin mukanani 90% perheen tarvitsemista tavaroista) tai niistä puuttuu tuo olan yli ominaisuus, mikä on pienten lasten kanssa liikuttaessa ihan ehdoton. Muutenkaan en pysty kovin pitkään kantamaan laukkua yhdellä olalla, ja laukkua on joko välillä roikotettava kädessä tai annettava miehen/lasten kannettavaksi. Ruskea väri on tässä kuvassa arvoitus, mutta toivottavasti on edes tarpeeksi lähelle etsimääni.

Tällä kertaa tilaus sujui mallikkaasti, ilman ongelmia. Sivut olivat nopeat ja pisteet Stockalle laskulla tilaamisvaihtoehdosta. Se on ilmaista ja nopeaa, sekä helpottaa palauttamista.

Tällä viikolla olen panostanut sen verran itseeni, että seuraavaksi taitaa olla aika myydä jotain pois. Vaatekaapin siivoukseen siis seuraavaksi!

Hullua torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti