keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Rukkasillaan

Eihän vielä ole liian myöhäistä välikausirukkas postaukselle?
Tilasin Karpaloshopista omalle budjetilleni sopivat Molon rukkaset kahdelle pienemmälle testiin. Nämä ovat ensimmäiset hippasen kalliimmat rukkaset, meillä on pärjätty tähän asti hyvin Jonathanin vastaavilla versioilla. Nyt kuitenkin värit ja hinta oli kohdillaan ja laitoin tilauksen matkaan. Tilaus ei mennyt ihan putkeen, odottelimme rukkasia liki kolme viikkoa, ja olin jo melkein luovuttanut niiden suhteen. Lopulta saimme kuitenkin omamme, ja testi alkakoon.


Tuo pinkki väri on kyllä todella raikas ja räikeä, ja sitä on kuvissa täysin mahdotonta saada esille. Mutta pääasia että tyttö pitää ja väri näkyy. Ei ehkä huku heti! Koko 3-5y on juuri sopiva, en ole varma meneekö enää keväällä.


Snow denim kuosi oli ehkä vaaleampi kuin osasin odottaa, mutta sopii hyvin sekä Mini a Turen anorakin, että Po.pin harmaan denimhaalarin kanssa. Koko 6-8y on juuri sopiva 5-vuotiaalle, sormet on ihan rukkasten päässä.


Suurin yllätys oli se, että rukkasissa on vain ohut verkkovuori joka ei ole kiinni missään. Peukalo on aika hankala laittaa, kun kangas rullautuu ulos joka kerrallaa kun käden ottaa pois. Päälliskangas tuntuu tosi pehmeältä, ja epäilen kyllä sen kestävyyttä verrattuna Jonathaneihin. Mutta annan näille mahdollisuuden, ja testaamme ennakkoluulottomasti!

Eipä tässä enää kauaa ehditä rukkasia kokeilemaan, kun talvi on jo tulossa. Syyslomaviikko on sujunut mukavan lämpimissä tunnelmissa, mutta tänä aamuna pakkasta oli jo muutama aste, ja säätiedotus lupasi viikonlopulle jopa seitsemää pakkasastetta.

Kirpeää keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Meillä lapsi ei halua käyttää noita molon välikausirukkasia juurikin sen takia, kun se peukalon kangas jää usein huonosti sinne sisälle..siis juuri sen takia kun se kangas tulee ulos peukalosta aina kun ottaa hanskat pois :/ Kestävyydestä on siis paha sanoa kun on olleet vaan muutaman kerran käytössä.
    Popin välikausirukkaset on meillä havaittu hyväksi, niistä tykkää sekä äiti että lapset ;)

    VastaaPoista
  2. :O Eipä ole tullut ikinä missään vastaan tuo tieto noiden rukkasten vuorista! Olen siis kuvitellut että olisi jotain vähän lämpimämpää välikausirukkasten vuorikin.

    Ja olipa kyllä hurjan pitkä toimitusaika!

    VastaaPoista