keskiviikko 11. joulukuuta 2013

*Last night out*

Hiphei, viimeinen ilta koulussa tänä syksynä on nyt takana! Ensimmäinen puolivuotta on siis suoritettu. Olo on vähintäänkin helpottunut. Olen palauttanut kaikki tehtävät ajoissa ja ollut jokaisella lähitunnilla läsnä. Nyt aloitan lomailun ja aleilun hyvällä modella!

Milläpä muulla, kuin ostoksilla, palkitsin itseni niin hyvin sujuneesta syksystä, kuin onnistuneesta kirppisviikostakin. H&M ale alkoi, ja tein pienen tilauksen kevääksi ja vähän itselleni talveen. Jos se talvi  nyt vain vielä saapuu. Yllättävän vähän löysin lapsille mitään mukavaa. Isosiskolle neulemekko, poikaselle huppari ja tytöille tuollaiset kevyttoppikset ajattelin ensi syksyyn.
 Itselleni tilasin lämmintä talveen. Neuletakki, neulemekko ja untuvatakki. Vieläkään en ole löytänyt sitä täydellistä untsikkaa, vaikka olen etsinyt ja sovittanut koko syksyn. Ehkä kuitenkin joku päivä täydellinen takki osuu kohdalle.

               

 Farkut ja paita kevyempään kevääseen. Kovasti kuitenkin odotellaan talvea saapuvaksi tänne etelään, luistimetkin on jo kaivettu eteisen kaappiin odottelemaan pakkasia.

Nyt aloitan jouluvalmistelut, hoidan kortit postiin ja nautin lomailusta.
Ihanaa joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti