tiistai 31. maaliskuuta 2015

Haamulaatikon sisältö

Hei oikeesti. Huomenna on huhtikuu, ja täällä sataa lunta. Eilen satoi 12 tuntia putkeen pelkkää lunta. Ei enää tätä kiitos! 
Keltaiset laatikot sain eilen kuitenkin kannettua kotiin, ja niiden sisältö yllätti positiivisesti. Olin jotenkin onnistunut tilaamaan oikean kokoisia ja näköisiä vaatteita. Harvemmin menee kerrasta oikein.


Haaveilin pitkään ja hartaasti Henry Lloydin siniraidallisesta neulemekosta, mutta ei vain lompakko antanut periksi. Mutta Noomin puuvillamekko yllätti kyllä positiivisesti, ja tulee varmasti aktiivikäyttöön muiden raitamekkojen kanssa. Global valkoinen vähän juhlavampi toppi tulee omaan valmistujaisjuhlaan pellavahousujen kanssa.

Tytöille kevään ja kesän juhliin kauniit ja keveät Name Itin yksinkertaiset kreppimekot. Väri on ehkä vielä kauniimpi kuin kuvissa, hieman persikkainen vaaleanpunainen.
 Valmistujaislahjaksi tilasin itselleni yllättäen laukun. Lauren by Ralph Lauren. Kaipaako selityksiä?


Tyttöjen teepaidat kesään ja yhtä pirteät pesuaineet kevään suursiivoukseen. Stockalle pisteet pesuaineiden nettimyynnistä, aivan huippua että sain kaikki tilattua lähipostiin!


Nyt lähden lumiselle aamupäivälenkille,

huippua tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti