tiistai 1. joulukuuta 2015

1.12. voisitko sinäkin auttaa?

Näin joulukuun ensimmäisenä päivänä haluaisin jakaa teille pari ajatusta auttamisesta.
Auttamista voi tapahtua lähipiirissä tai maailmanlaajuisesti. Se voi olla materiaa, rahaa tai tekemistä. Auttaessasi muita, opit usein myös itsestäsi jotain uutta.

Näin joulun alla on taas monenlaista keräystä, palvelua ja facebook-ryhmää, joihin osallistumalla voit tuoda joulun jollekin lapselle tai aikuiselle. Tästä vuodesta aloitin uudenlaisen perinteen, ja haluan auttaa niitä, joille joulu ei muuten tule. Itsekin lapsellisena ihmisenä haluan auttaa etenkin lapsia ja lapsiperheitä.

Osallistuimme paikallisessa kirjastossa olevaan Joulupuu2015 keräykseen, ja lasten kanssa paketoimme nuken ja kirjan kahdelle pienelle tytölle, sekä collegehousut ekaluokkalaiselle pojalle. Veimme myös lasten pehmoleluja suuren kassillisen Hope-keräykseen ja lähetämme vielä paketin pienelle perheelle Facebookin Jouluapua-ryhmän kautta.
Haastan jokaisen lukijan tekemään jotain hyvää tänä jouluna! Vaikka kukka naapurin yksinäiselle vanhukselle, ruoka-apua vähävaraiselle perheelle tai lastenhoitoapua ystävälle.


Lisätietoja
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti