maanantai 30. marraskuuta 2015

Cybehyperblackweeked


Sinne meni, vuosisadan paras aleviikonloppu. Ja tarina kertoo, että rahaa paloi suomalaisilta ihan kiitettävään tahtiin. Itse yritin kaivautua perjantain kunniaksi erinäisiin kotitöihin niin syvälle, että perjantain alepommitus menisi vaan ohi.

Alkuhan sujuikin suhteellisen lupaavasti, kun ostoslistalla olleet kassit sain kerättyä ostoskoriin jo keskiyöllä. Sen jälkeen pystyin poistamaan lukematta noin 1000 sähköpostia ja 100 tekstiviestiä. Odotin vain koska joku soittaa jotain tarjousta, sen verran aktiivista tarjoustarjontaa phelimeni suolsi. Illalla kävin sitten nopeasti vilkaisemassa, mitä on tarjolla. Joka oli virhe, ja vaikutti ehkä koko viikonlopun kulkuun vähän alavireisesti. Näin kirjoitettuna vaikutan lievästi sekopäiseltä, mutta sitä taidan ollakin.

Ensin tilasin Camparesta miehelle joululahjan, ja tottakai, myös itselleni jotain samalla. Sitten huomasin Daniel Wellingtonin kelloissa kivan alennuksen, ja nopeasti kellon laatua googlettamalla huomasinkin kyseessä olevan oikea blogikello. En kuitenkaan koskaan ollut kyseiseen merkkiin törmännyt, ja sen verran tykkäsin, että melkein jo laitoin tilaukseen. Mutta en pystynyt päättämään rannekkeen väriä, ja sitä miettiessäni kävi niin kuin Tuhkimolla, kello löi kaksitoista ja tarjous loppui. Pimpom, sinne meni alennukset, ja uusi kelloni.

Untitled #4
Toivottavasti teidän shoppailut sujuivat paremmissa merkeissä, koska viestien perusteella ainakin alet oli kohdillaan!

Rentoa maanantai iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti