maanantai 28. helmikuuta 2011

Synttäreitä

Meidän lapsilla on syntymäpäivät kuukauden välein näin keväällä. Ilmassa on koko ajan suuren juhlan tuntua, kun väkeä käy juhlimassa vuoron perään jokaista. Lahjat on meillä yleensä hankittu keskitetysti, eli joku suurempi lahja per lapsi tai vielä suurempi yhteinen lahja. Viime vuonna lapset saivat yhteisenä lahjana trampoliinin.

Tänä vuonna mietimme leikkimökkiä, mutta jos se ei onnistu, on takataskuun mietittävä jotain muitakin vaihtoehtoja. Jo viime keväänä päätin, että täksi kesäksi pienimmälle hankitaan potkupyörä. Meillä ei yleisiä leikkipuistoja ole kävelymatkan päässä, ja kotitie on turvallinen pikkulasten pyöräilyyn. Pyöräily on kesällä lasten ykköslaji. Siksi pieninkin tarvitsee oman menopelin. Yksi lahjalistalla on siis potkupyörä.
Kuvat pikkusiili.fi, mytoys.de ja biltema.fi.
 
Hinnat vaihtelevat 40€ ylöspäin, väreinä myös muita kuin pinkkejä.

Pikkusiilissä kerrotaan potkupyörästä näin; "Potkupyörällä lapsi voi turvallisesti harjoitella uusia taitoja. Motoriikka, tasapaino ja koordinaatio kehittyvät kuin itsestään hauskojen leikkien lomassa. Potkupyörä on lapselle todella mieluinen, koska hän pääsee sillä liikkeelle ihan itse."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti