tiistai 19. huhtikuuta 2011

Messujen sato

Mekin käytiin lapsi messuilla, tai siis minä ja lapset. Perjantai aamu otettiin kohteeksi, ja aika hyvin pysyimme aikataulussa kun puoli kymmenen aikaan olimme parkkihallissa. Väkeä oli jo silloin ihan kiitettävästi liikkeellä, ja tuplarattailla oli välillä hankala liikkua.

Tarrat, jotka piti liimata lasten vaatteisiin eksymisen varalta, hukkasin jo portilla enkä jaksanut lähteä enää niitä hakemaan. Niinpä kekseliäänä emäntänä kirjoitin lasten käteen nimen ja puhelinnumeron, jota voisi sitten näyttää jos äiti katoaisi näkyvistä. HopLopin pomppulinnalla en voinut mennä isompien mukaan jonottamaan, koska pienintä ei kiinnostanut sylissä istuminen yhtään, mutta kaksi- ja neljävuotiaat kahdestaan jonottivat hienosti omaa vuoroansa ilman äitiäkin.

Minun mielestäni lapsille oli tällä kertaa vähemmän tekemistä kuin aiemmin. Mutta sen verran kuitenkin oli, että melkein neljä tuntia viidyimme messukeskuksessa. Näimme myös Katti Matikaisen sekä Maltin ja Valtin samalla kun söimme eväitä katsomossa.

Me&I:n kojussa oli tungosta, mutta silti onnistuin pongaamaan kaikki mitä aiemmin oli jäänyt hankkimatta. Ja aika huokeaan hintaan vielä. Edessäni kassalla ollut nainen osti vaatetta reilummin, hänen laskunsa teki 490€.

Tytölle pilkkuhame, pojalle ja vauvalle mopsileggarit. Ihastuin tuohon mopsikuosiin ja huutiksesta tuli vielä huudettua mopsisarjan collegetakki. 


Vauvalle vielä sydänhaalari. Tämä on ihana!


Ja näin sitä mennään.


Riemulilla oli hyvässä alennuksessa paidat ja tunikat. Poitsu valitsi itselleen pingviinipaidan ja tytöt saivat hiirulais tunikat.

Ensi vuonna sitten uusiksi!

2 kommenttia:

  1. Kivat ostokset ja tosiaan ensi vuonna uusiksi=)

    VastaaPoista
  2. Kaikkea ihanaa olet kyllä messuilta löytänyt :) meille kelpais hyvin tollainen hiiripaita myös :)

    VastaaPoista