torstai 21. huhtikuuta 2011

Nukkekoti

Jo talvella ostin tytölle nukkekodin kirpparilta. Muutaman eurolla sai Lundbyn nukkekodin ilman kalusteita. Hieman oli seiniä koristeltu tussilla, mutta meidän leikkeihin oikein sopiva. Ostin kodin varastoon, odottelemaan päivää jolloin se säilyisi ehjänä leikeissä.
Eilen poikkesin Lidlissä, ja siellä huomasin nukkekodin puukalusteita. Settejä oli viisi erilaista, ja tyttö sai niistä valita äidin avustuksella kolme. Otimme keittiön, lastenhuoneen ja olohuoneen kalusteet.


Kalusteita oli paljon, ja melkein koko talon sai näillä täyteen. Leikit alkoivat heti, vaikkei oikeita nukkeja olekaan. Kaikki pikkueläimet ja pikuiset ukkelit käyvät asukkaiksi tähän taloon.
2 kommenttia:

  1. Meillä asustaa nukkekodissa playmobil-hahmot tarvikkeineen. Ei niitä nukkekodin "oikeita asukkaita" aina tarvita että saa hyvät leikit aikaiseksi :)

    VastaaPoista
  2. Siltä se usein tuntuu että lapset kyllä kelpuuttaa leikkiin juttuja vaikkei ne ole 'täydellisiä' eli nukkekodin asukkaita kyllä löytyy ja kaikenlaiset kelpaavat. Mielikuvitus on niin mainio asia!

    Hieno löytö tuo talo! Aurinkoisia pääsiäispäiviä!

    VastaaPoista