keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Tähtiä

Ellokselle oli jossain vaiheessa ilmestynyt ticketin tähtihaalareita. Ja koska sitä vanhemman malliston haalaria en ole onnistunut löytämään puolen vuoden metsästyksen jälkeen, laitoin tilaukseen. Mitoituksesta ei ole tietoa, uskoisin että ainakin kapeampaa kuin viimevuotinen. Otin toivottavasti reilun, koska suunnitelmissa on säästää se ensi kevääseen ja syksyyn, ja koska tämän vuoden haalari on jo hankittu.Uusissa Ticketeissä on uusi kangas, joka tuntui kaupassa käteen paljon ohuemmalta kuin edeltäjänsä. Paremmin en ehtinyt kangasta kaupassa tutkimaan, mutta ihan se ei minua vakuuttanut kestävyydellään. En kuitenkaan tuomitse ennen kuin haalari on saapunut kokeiluun.

Tämän vuoden Ticketin haalarien kuosit tytöille ovat pieni pettymys. Isommalle tytölle en välikausihaalaria varmaankaan enää ensi syksyksi hanki, paitsi jos hän sitä itse pyytää. Tretornin kurapuku ja takki+housut setti varmasti riittävät kerhoon ja kotiulkoiluun.

Vauvalle kuitenkin haalari tarvitaan, ja todennäköisesti jompi kumpi kukkakuosi meille kotiutuu. Cuppiksen haalari olisi suloinen, mutta väri yhdistettynä ohueen kankaaseen ei ole meidän pihan ulkoiluvaate. Näitä siis ajattelin alesta bongailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti