sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Match made

Onpa hassua miettiä ensi talven vaatetusta, kun tämäkin talvi on hädin tuskin alkanut. Suurin osa tälle talvelle tarkoitetuista talvivaatteista roikkuu vaatekaapissa, kun syksyn ja talven tähän mennessä pidetyin ulkovaate on ollut kurahaalari.

Joka tapauksessa  hankinnat on tehty ensi talvelle, ja osassa ulkovaatteita aleprosentti huimat 70. Haastavinta on ollut miettiä ensi syksyn eskarilaisen vaatteita. Vaatteiden pitäisi olla kestävät, vedenpitävät ja helpot pukea. Ja tytölle mieleisetkin vielä.


Mash´n Gravyn synttärialesta ostettu vaaleanpunainen Mini a Turen anorakki on ainakin ihanan värinen. Ja kestävä ja vedenpitävä. Takin kanssa sopivat housut löytyivät sattumalta Pomp de Luxilta.

Pikku Minean alesta tilasin tytölle vielä toisen toppatakin, ihan perinteistä mallia. Kaunis Wheatin a-linjainen toppatakki sopii hyvin sekä kenkien että housujen kaveriksi. Pikku Mineassa oli supernopea ja ystävällinen palvelu, voin vain suositella!

Mukavaa sunnuntaita!

7 kommenttia:

 1. Nätit!

  Nuo toppatakit "tukevat" hyvin toisiaan, kun toinen on paksumpi, ja käsittääkseni Wheat on notkeampi ja ohuempi. Meillä on ensi talven eskarilaiselle tuo MAT anorakki ja Peakin untsikka, ei siis mitään kevyempää. Pieni ajatuskatkos :).

  VastaaPoista
 2. ihana setti! minulla on myös tytölle nuo pompin toppahousut ensitalveen ja mietin olisiko koko 6 tuosta wheatin toppatakista nyt 4 vuotiaalle tytölle sopiva koko. onko mielestäsi reilua mitoitusta? kun tuota takkia ei ole kokona 5 ja tyttö olisi 5 vuotta ensitalvena...

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää! Meillekin tuli nuo Pompin toppahousut, olivat kyllä sen verran reilut, että menevät ensi talveen. Nyt siten pitää metsästää niihin takki!
  Aurikoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita ja ihanan edullisesti!

  VastaaPoista
 5. Marika, Wheatin toppis on todellakin reilusti ohuempi ja notkeampi kuin MAT. Toisaalta talvesta ei koskaan tiedä, joten lämpöisemmille talvikeleille Wheat menee loistavasti. Pidempi malli menee myös kivasti mekkojen kanssa.

  Meillä on tänäkin talvena käytössä MATin takit, ja ne on kyllä tosi lämpimät. Ihan pikkupakkaselle niitä ei viitsi laittaa.

  Anonyymi, Wheat on tosi reilua kokoa. Sanoisin että koko 4 vastaa ennemminkin senttikoossa 104/110.

  Riikka, Yritän vielä pikkuneidille metsästää pompin housuja koossa 104, mutta taitaa olla mahdotonta Ne sopivat tosi ihanasti yllättäen aika monen värin kanssa, ja tuntuvat aika kestäviltäkin.

  VastaaPoista
 6. Onpas ne kauniita :) tuliko noi kaikki -70% alella? ohoh mun hermot ei ihan noin rautaa ole vaan sorruin ulkovaate hankinnoissa jo -40 ja myöhemmin -50 prosenteissa... yhtään -70 ulkovaatetta ei ole tainnut tulla (sisävaatteita tosin tuli)

  VastaaPoista
 7. No ei nyt kaikki ihan niin hyvällä prosentilla ole, vaikka nyt niitä taitaa jo saadakin aika hyvällä alella. Pompit -70%, muut -50%. Tulossa on vielä muutamat hankinnat sillä 70% alella ;)

  VastaaPoista