tiistai 31. tammikuuta 2012

Tuliaisia

Tukholman reissu on onnistuneesti takana, ja ajankohta oli mitä sopivin. Alennusprosentit jäävät täällä kyllä ihan kakkoseksi, Tukholmaan kannattaa todellakin mennä aleaikaan.

Laivamatka oli oikein mukava, Muumipeikko ja Pikku Myy olivat todella paljon paikalla ja järjestivät ohjelmaa lapsille. Pisteet Siljalle siitä! Ruoka oli hyvää ja tuliaiset kivat. Tukholmassa sää oli -1 astetta ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Tällaiselle reissulle mennään uudelleenkin!


Teimme nopean kierroksen Tukholmassa, koska lapset eivät kaupoissa kauaa viihdy. Silti sain kädet täyteen ostoskasseja. NK:lla oli Ralph Laurenin talvimallisto -70%, mutta tytöille ei ollut paljoa meidän koossa jäljellä, ja niinpä otin vain yhden hatun ja trikoopaidan pojalle. Tommy Hilfigerin harmaa neulemekko on myös NK:lta.


Zarassa oli myös -70%, ja sieltä ostin kahdet housut isommalle tytölle kesäksi. Ihanat kukkavyöfarkut on pienemmälle tytölle samasta paikasta.

Noa Noalla oli vaikka kuinka paljon ihanuuksia vielä aikuisille, mutta en ehtinyt ja jaksanut sovittaa, joten poistuin kaupasta tyhjin käsin. Lapsille ei ollut mitään jäljellä.

Åhlensilta sain alehinnoista -30% pois, ja sieltä ostimme vähän legoja ja palapelin.

Aika jäätävä oli palata kotiin, tänne -20 asteiseen Suomeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti