torstai 26. tammikuuta 2012

Välikausisovitusta

Tänään kaivelin kaapista pikkuneidin välikausivaatetusta sovitukseen. Tarvetta ainakaan uusille ei ole, sen sijaan osa taitaa lähteä uusiin koteihin. Tytteli valitsi sovitusrekvisiitan itse, ja housuja ei saanut laittaa.


Yllätyksekseni Cuppiksen viimekeväinen anorakki kokoa 86cm on edelleen passeli. Menee kevyesti vielä kevään, ja on edelleen yhtä suloinen. Takin kanssa hankitut pinkit housut ovat myös sopivat.

Punainen PO.P:in kuoritakki on kokoa 92cm. Tästä luopumista harkitsen, sillä en tiedä tulisiko tuota punaista käytettyä. Takin kanssa on Lindexin mustat kuorihousut.

Mat:n anorakki kokoa 98cm ja sekin täysin käyttökelpoinen.  Laventelin väri on kauniimpi kuin kuvassa. Tämän kanssa on kirppikseltä löytyneet tummanlilat Mat:n välikausihousut.

Enää asusteet puuttuvat!

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo MST anorakki. Meillä oli Nöpöllä haalari laventelissa ja se on todella kaunis väri. Olet oikeassa, punainen ei oikein tuohon värisuoraan istu.

  Jos olette hempeilyvaiheessa, räväkkää punaista ei ehkä tulisi käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä se taitaa lähteä tästä värisuorasta. Mat on niin ihana!

   Poista
 2. Minkäpituinen on teidän neiti? Tuota Matin anorakkia vain mietin... että ottaako 92cm vai peräti 98cm vajaa 90senttiselle..??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti huitelee siinä 90cm tienoilla. Minun mielestä tuo on ihan hyvä, ja se on helpompi pukea kun on hieman reilu. Ja menee ainakin seuraavan syksyn myös.

   Poista
 3. onpas ihania :) Milli taitaa myös mahtua tuohon viime vuoden cupcakeen... mun pitäis kans alkaa sovittelemaan mitkä jää mitkä lähtee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi Cuppikset on tosi reiluja! Ei yhtään kinnaa mistään, ja menee hyvin vielä ainakin kevään. Kiva yllätys! Varsinkin kun nämä tämän kevään mallit ei oikein ole meille ja hintakin nousi aika reippaasti.

   Poista