torstai 9. helmikuuta 2012

Kurahaalari

Kohta on taas se aika, kun niitä kurahaalareita tarvitaan. Meillä on ollut tytöllä jo kolme kautta Tretornin kurahaalari. Se on kestänyt kyllä hintansa arvoisesti käyttöä, syksyllä polveen oli tullut pieni reikä ja hihassa oli sauma auennut, molemmat korjattavissa.

Pojalla oli ensin Ticketin kumihaalari, joka on ihan ehdottoman paras kaikista. Yhdestä kappaleesta tehty etu- ja takakappale on aivan ehdoton sadehaalarissa. Saumaton haalari kestää kaikkea muuta paitsi sepeliä, ja pitää vettä.

Viime syksyyn ostin pojalle uuden haalarin, Elloksen oman kurahaalarin. Kangas on siinä ohuempaa, mutta meillä piti vettä moitteetta yhden kauden kovasta käytöstä huolimatta.Nyt, kun tytön haalari on pieni, oli aika alkaa metsästää suurempaa pukua. Ensin ajattelin Ticketin fleecellistä kurapukua, mutta haalarin helppous on kyllä ihan ehdoton. Ticketin settejä on mys aika vähän tarjolla, joten päädyin suosiolla Elloksen uuteen kurapukuun.


Näitä pukuja saa kokoon 140cm asti. Hintaa jäi alekoodilla postikulujen kanssa reilut 30€.

Koodilla 
255836 
saa alennusta 
kalleimmasta tuotteesta
-50%.

7 kommenttia:

 1. Aika jännä, noista Elloksen puvuista moni valitti viime vuonna että vesi meni sisään, mutta sulla siis eri kokemus? Onko sitten niin isoa laatuvaihtelua merkin sisällä. Outoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän käytössä ei haalari mennyt miksikään, ja sitä kuitenkin pidettiin 2x päivässä koko syksyn sateet. Sillä kokemuksella uskalsin tilata isommankin, katsotaan millainen tämä uusi haalari on.

   Eipä ne mitään laatuhaalareita ole, joten laatu voi varmasti vaihdella reippaasti samalla tuotteellakin. Näin luulisin.

   Poista
 2. meillä tuo elloksen haalari hajosi noin 2vkon käytön jälkeen :/ nyt siinä on 4 heijastinpaikkaa ja toivon että menisi tän kevään eikä vuotaisi.. ensisyksynä onkin varmasti sitten jo takki+housut settiä eikä haalariin suostuta enää :)

  VastaaPoista
 3. meillä siis oli se tyttöjen violetti, ja se tuntui hajoavan monella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, jos ongelma olikin siinä kirsikan värisessä haalarissa? Meidän musta kun palveli tosiaan ihan moitteitta.

   Poista
 4. joo, en ole kuullut nyt muun värisessä että olisi hajonnut. mietin kyllä että uskallanko ostaa moisen takin+housut, että onkohan tän vuoden kangas tasalaatunen jokavärissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän selviää vain kokeilemalla. Saa nähdä mitä sieltä tulee.

   Poista