maanantai 6. helmikuuta 2012

Maanantai

Viikonloppuna lähdin ihan ostohousut jalassa tutustumaan uusiin Villervallan kevättakkeihin. Ajattelin yhden sellaisen hankkia tähän kevääseen, mutta kauppaan jäi. Takkia oli muutettu siten, että päällimäinen kangas oli pelkkää ohutta puuvillakangasta.
Takki tuntui ohuelta puuvillapusakalta, ei todellakaan enää välikausitakilta. Himoitsemani violetti väri on myös poistettu valikoimista. Muut värit ovat kyllä herkullisen raikkaita!
Nyt sitten harmittelen. etten viime keväänä ostanut kaikille niitä takkeja, kun nyt jäätiin ilman.
Ehkä jotain korvaavaa löytyy vielä tilalle?


Mukavaa maanantaita ja alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään eniten just näistä kahdesta väristä. Aika pirtsakoita! Tekis mieli tilata nuo meille, mut tarviis varmaan eka käydä kokeilemassa kangasta livenä, jotta näkis, vastaako tarpeita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, noi kaksi väriä minutkin sinne kauppaan veti. Mutta ihan kunnon ulkoilukäyttöön noista ei enää mielestäni ole, eli ei meille.

   Poista
 2. Ai että sellaisiksi ovat muuttuneet, harmi =( onneksi hamsterin kaapista löytyy vihreä tähtitakki keväälle =)
  Mutta kuitenkin harmittaa, ekaks harmitti kun ei oo tarpeeks tähtiä, ja nyt harmittaa jos on materiaalikin muuttunut. Ehkä en sittenkään ole alen aikana tuota keltaista kärkkymässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin juuri, kun tarpeeksi kauan odottelee ja jahkaa niin jää ilman. Mulle käy usein niin, enkä vaan ota opikseni. Nythän niissä ei ole enää tähtiäkään, että siinäkin mielessä koko takki on muuttunut ihan erilaiseksi.

   Poista