keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Talvitamineita

Kirppispöytää varten kaivelin kaapeista topat esille, ja en sitten lopulta ollutkaan niin ihastunut hankkimaani violettiin settiin, mitä olin viime keväänä. Ensin ajattelin myydä ne pois ja vaihtaa toiseen väriin, mutta sitten en jaksanutkaan alkaa siihen rumbaan. Niinpä yhdistelin valmiista osista setit omaan makuuni.


Ei se violetti ollutkaan niin huono, kun sen yhdistää vaaleanpunaisen kanssa. Viimetalvinen Mini a Turen anorakki mahtuu vielä ainakin alkutalven, koko on 92cm. Mini a Turen takki on kokoa 98cm, ja menee koko talven. Cuppiksen kultainen sydäntakki on kokoa 104cm ja menee varmasti koko talven. Reiman 92cm vaaleanpunaisissa housuissa ja villervallan kevyttoppahousuissa 104cm on vain pari senttiä eroa punteissa.


Tältä se näyttää sitten valmiina. Ei mielestänu liian synkkä eikä tumma. Isomman neidin topat on vielä sovittamatta, häntä ei voisi vähempää kiinnostaa koko sovitus. Pikkuneidin sain sovittamaan sydäntakkia, ja hyvältähän tuo näyttää.Sydäntakilta ja isosiskon kultaiselta bubble takilta puuttuvat vielä hatut. Niitä pitääkin suunnitella seuraavaksi.

Mukavaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti