sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Viikkosaldo

Kirppisprojekti on syönyt taas paljon ajastani, ja viikko alkaa vihdoin olla lopuillaan. Valmistaudun kirppisviikkoon aina hyvin ja ajan kanssa, koska tietysti haluan parhaan mahdollisen hyödyn vuokraamastani pöydästä. Tällä kertaa tavara on liikkunut hyvää vauhtia, ja saldokin menee luultavasti reippaasti yli odotusten.

Syksyn kirppissaldo menee perinteisesti seuraavan talven talvivarusteisiin, ja niiden parissa olenkin viettänyt pari iltaa. Täytyy myötää, että alelistaa tehdessä aika kuluu kuin siivillä, ja ilta venyykin joskus yön puolelle.

Tälle talvelle ei enää mitään tarvita, mutta ensi talveen olen jo muutaman hankinnankin tehnyt. Elloksen outlet-löytö tuotteista saa usein alennuksia, ja nytkin menossa on -30% kampanja. Sieltä tilasin lapsille seuraavaan talveen áhkká toppahousut lähinnä laskettelurinteeseen ja luisteluun. Housut tuntuvat laadukkailta ja kestäviltä, hintaa jäi pari kymppiä per housut.


Lumilukot, henkselit, vyötärösäädöt, taskut ja sopivan kapea istuvuus ovat kaikki loistavat. Harmaa värikin sopii kaikille, ja kaikkien yläosien kanssa.

Huomenna onkin tiedossa pöydän siivous ja kirppisjutut tältä vuodelta ohi.

Kaunista sunnuntaita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti