perjantai 28. syyskuuta 2012

Talveen äidille

Jo viime talvena etsin kuumeisesti valkoisia talvisaappaita. Kriteeteinä karvavuori, mieluiten nahkaa, edullinen hinta. Kiersin kaikki kenkäkaupat ja marketit, mutta mikään ei näyttänyt hyvältä tai ollut sopiva. Olisin halunnut Timberlandin muklukit, mutta liki parin sadan hinta oli ehkä hiukkasen liikaa, eikä kokojakaan ollut enää jäljellä. Omaan "kauniin ja siron" 41 numeron jalan, eikä näihin räpylöihin ole helppo löytää kenkiä.
Timberland mukluk.  

Noita Timbereitä ei tänä syksynä taida valkoisena saadakaan, joten se niistä. Miiman suosituksesta hyökkäsin Brandosin sivuille, ja sieltä kokohaulla löytyi Tamariksen nahkasaappaat. Ei ihan sama, mutta tarpeeksi lähellä, ja hinta melkein neljäsosa muklukeihin verrattuna.


Tarina ei lopu tähän, vaan löysin Ellokselta vielä toisen vaihtoehdon, jonka hinnaksi tuli alekoodilla täysin sama kuin Tamarikset. Wildflower Odessat offwhite värissä ovat melkein paremman näköiset, ainakin kuvissa. Mokkanahkaa nämäkin, ja karvavuorella.


Toivottavasti edes toiset olisivat hyvät. Uuden toppatakin hankin viime sunnuntaina Ideaparkin tasauspäiviltä. Budget sportilla oli oma pop up store keskuspuistossa, josta löysin etsimäni parkan karvahupulla -60%  alennuksesta. Valitsin mustan, sillä se saattaa olla hieman järkevämpi ulkoiluun lasten kanssa kuin haaveilemani valkoinen.
Kerrankin olen itse varautunut talveen kunnolla, ja voin huoletta laittaa kierrätykseen kulahtaneen ulkoilutakkini. Ja nyt puuttuu enää lumi.

Lämmintä viikonloppua!

Kuvat lainattu: www.intersport.se, www.missme.se, www.comparestoreprices.co.uk

3 kommenttia:

 1. Kiva lukea välillä äitienkin talvihankinnoista! :) Ja oikein hyvältä näyttää takki ja nuo kengät. Itsellä yleensä Tamariksen tai Janan kenkiä. Talveen en ole vielä mieluisia löytänyt..

  VastaaPoista
 2. Kivoja kenkiä olet löytänyt, toivottavasti istuvat jalkaan!! Ja kiva toi parka - mäkin haluisin tuollaisen :)

  VastaaPoista
 3. itse ostin viimevuonna uudet toppahousut ja parkan+mun ekat topparukkaset ;)
  jotain kenkiä siis vailla vielä

  VastaaPoista