maanantai 5. marraskuuta 2012

Pikkuneidin haalarit

Viimeinkin olen päässyt selvyyteen pikkuneidin haalareista. Tästä tulikin yllättävän vaikeaa, sovituksessa kävi monenlaista haalaria. Vaan minua miellytti vain yksi, ja onneksi sain ihanalta lukijalta suuren avun kun hän tarjosi haalariaan minulle. Talvi saa nyt luvan tulla.


Wheatin viime talven alesta ostettu vauvamallinen haalari on kokoa 98cm. Se on muutaman sentin pienempi, kuin saman kokoinen Ticketin haalari. Wheatia on käytetty nyt muutamana päivänä, kun on ollut todella kylmä tuuli. Haalari on aika ohut, joten koville pakkasille se ei ihan riitä, ja valmistaja lupaakin lämmintä muistaakseni -15 asteeseen asti.


Ticketin ihanan lollypop haalarin ostin lukijalta. Haalarin mukaan sain vielä saman väriset rukkaset. Varma valinta kovillekin pakkaselle, ja ihan paras väri. Tätä tulee varmasti käytettyä paljon! Prismasta ostin vielä toiset, vasemmanpuoleiset rukkaset, jotka sattuivat olemaan lähes samaa sävyä.


Hattu on sama, kuin viime vuoden joulukuussa otetuissa kuvissa. Nämä oli muuten viime talven ensimmäiset pulkkailulumet!

Reipasta viikon alkua!

10 kommenttia:

  1. Molemmat on tosi nätit! :) Itsekin ostin viime vuonna jemmaan Wheatin haalarin, mutta päädyin tummansiniseen, ehkä vähän harmittaa, koska tuo vanha roosa on tosi nätti (meillä on keskimmäisellä sen värinen anorakki). Onneksi löysin meille Matin anorakin sekä haalarin Pale Mauve värissä (aika vastaava kuin tuo vanha roosa), eiköhän niilläkin kelpaa talvea ottaa vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TUo on kyllä nätti, mutta kurakelien jälkeen ei enää niin nätti. Toppahaalareita en viitsi pestä kovin usein, joten odottelen lunta, jossa voi sitten käydä putsaamassa kurat pois. Meilläkin on Mat:n anorakki, ja aika samaa värimaailmaa on molemmat. Niillä kyllä pärjää ;)

      Poista
  2. nyt on kyllä vaikea keksiä päälle mitään kun ticket on niin paksu ja välikausivaatteet alkaa olla viileitä, toki kerrospukeutumista kun harrastaa, tuo lollypop on kyllä ihanan värinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en jaksa mitään kerosjuttuja (kerrotaan kolmella yksi kerros lisää, ei tule mitään). Meillä on ulkoiltu nyt fleecellisissä kurapuvuissa ja toppahaalareissa, riippuen kylmyydestä. Ticket on kyllä paksuin, ja säästelen sitä lumille, ettei sitä turhaa tarvisi pestä.

      Poista
  3. Meillä on babysuit lollipopin värisenä ja toinen puku violetti.
    Haaveilen vielä vpun karvahupullisesta tiksusta mutta katselen sitä alesta varmaan joulun alla, huutiksesta ei ole osunut sopivaa kokoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuonna ostin tämän lollypopin värisen ellokselta, nyt noita yksivärisiä baby baggie mallisia haalareita ei tänä vuonna siellä ollutkaan tarjolla.
      Tuo karvahuppu on kyllä suloinen!

      Poista
  4. Ihanaa pinkkiä! Mua harmittaa, kun meidän tyttö on nyt sen ikäinen, että kaikki pitää olla sinistä tai turkoosia. Pinkit eivät tule enää kyseeseen ollenkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti meille ei tule tuota vaihetta! Pinkki yhdistettynä vaaleanpunaiseen on paras ;)

      Poista
  5. karvahuppu on kyllä ihanin :) tosiaan uskon että joulun jälkeen on tarvetta jo isommalle koolle, niin koetan etsiskellä tässä sopivaa..
    tuo wheat kävi myös meillä, mutta se ei ollut tarpeeksi vaaleanpunainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin tuon Wheatin haalarin lähinnä kakkoshaalariksi kokeiluun, kun meillä ei tätä merkkiä ole ollut. Niitä jäi hyvin aleen, hinnat oli puoleen hintaan ja allekin.

      Kangas on aika pehmeää ja ohutta, sekä viimeistely on aika huolimaton (roikkuvia langanpätkiä yms.) Väri on mielestäni hyvä vähän kuraisempaan menoon, kun on hieman tummempi ja mattapintainen.

      Merkin tämän vuoden kangas on paksumpaa viime vuoteen verrattuna, ja takeissakin on karvahuput. Väri on kyllä pysynyt samana.

      Onnea etsintään!

      Poista