tiistai 1. tammikuuta 2013

1.1.2013

Vuoden ensimmäinen päivä sujui rauhallisissa merkeissä. Aaton hauska seura, sekä Champagnesta kesällä tuodut tuliaiset väsyttivät vähemmän tottuneen juhlijan. Huomenna alkava arki kuitenkin pitää sen verran liikkeessä, ettei ihan nukahtamaan pääse.

Tänä vuonna odotetaan ehdottomasti eniten eskarilaisen koulun alkua, ja pikkuneidin kerhon aloitusta. Tiedossa on parikin (kesä)lomamatkaa, sekä jokavuotinen Levin laskettelureissu keväällä. Uudet kuviot odottavat syksyllä myös minua, tiedossa on sekä opiskelua, että töitä! Alkuvuosi otetaan kuitenkin rennosti vanhoilla kuvioilla.


Ennen joulua tein pari tilausta ajatellen kesää. Lasten kenkäkauppa Calossissa olin jo useampaan kertaan ihaillut Petit by Sofie Schnoorin sandaaleja. Kun hinta tippui vielä entisestään, laitoin sandaalit tilaukseen molemmille tytöille. Samaan pakettiin tilasin vielä hopeiset ballerinat isommalle neidille, pienemmän kokoa en lähtenyt arvioimaan. Jos ne eivät ole sopivat, ei ne pysy jalassa.


 Booztin ennakkoalesta tilasin neidille Hilfigerin Minni Hiiri teepaidan. Koko 7 on juuri sopiva ensi kesään. Minnin kengissä on pinkkiä glitteriä, toivottavasti se pysyy menossa mukana! Scotch r´Bellen teepaita on Babyshopin alesta, sekin isommalle neidille.


Myös Blingon paketti viimein tuli tänne asti. Asiakaspalvelu oli kyllä todella huonoa tässä putiikissa,  mutta teepaidat ovat kyllä suloiset.


Jotain toppaa on vielä tulossa, siitä lisää ehkä seuraavaksi.
Leppoisaa uuden vuoden päivää!

3 kommenttia:

  1. kivoja ostoksia olet tehnyt :) mä en ole juurikaan aktivoitunut vielä aleostoksissa, yksi ulkovaatepaketti on tulossa. mutta vielähän tässä ehtii!

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia, sinulle on haaste blogissani.

    VastaaPoista
  3. Sinulle on tunnustus minun blogissani :)

    VastaaPoista