perjantai 18. tammikuuta 2013

Stockholm calling

Terkut Tukholmasta! Tuo naapurimaamme, jossa kaikki on vähän paremmin kuin meillä. Miehet komeampia, naiset paremmin pukeutuneita ja flunssakin seksikkäämpää.


Vatsatautirumban jälkimainingeissa lähdimme vuoden ensimmäiselle retkelle Tukholman alennusmyynteihin. Vaikka olin koko edellisen viikon dropannut itseäni, ettei vatsatauti vaan iskisi, heräsin lähtöpäivän aamuna karmeaan flunssaan. No parempi sekin kuin se ensimmäinen tauti.


Tällä kertaa matkustimme reilua viikkoa aiemmin kuin muina vuosina, ja sen huomasi. Monessa paikkaa aleprosentti oli sen verran pieni, että alennus jäi kruunun kovasta kurssista johtuen pieneksi. NK:lla oli lastenvaatteet puoleen hintaan, mm. Ver de Terren ulkovaatetta oli paljon jäljellä. Toppavaatteille ei meillä ole nyt tarvetta, mutta löysin pikkuneidille kevääksi Gantin hupparin.


Po.p:ista löysin pikkuneidille pinkin välikausitakin syksylle, sekä poikaselle harmaan softshellin. Softshelliin sopiva hattukin tuli napattua mukaan, joka tarvittaessa sopii myös pinkin takin kanssa.

Eilen törmäsin jo unohdettuun ongelmaan, lapset tarvitsisivat uudet aurinkolasit. Kevät siis tekee tuloaan, vaikka ei näillä pakkasilla uskoisi.

Rentoa viikonloppua!

1 kommentti: