perjantai 11. tammikuuta 2013

Kevättä kohti

Ensimmäinen Zulilyn tilaukseni ei mennyt ihan putkeen. Paketin tulo kesti yli kuukauden, ja sen päällä oli leima "missend to Singapore". No pääasia että paketti kuitenkin löysi perille lopulta. Sisällön puolesta ei paketilla ollut kiire, sillä tulossa oli kevättakit neideille.


 Trespass on merkkinä aika tuntematon minulle, mutta hinta oli sen verran edullinen ja väri natsasi, että oli pakko kokeilla. Ei mikään pettymys ainakaan. Väri on ihana vaalea roosa, harmailla yksityiskohdilla. Takissa on teipatut saumat ja se on vedenpitävää kangasta.


Huppista vaan, kokoarviot meni hiukkasen metsään, nämä oli sen verran reilua kokoa. Koot oli hassuja kaksois ikäkokoja, ja otin molemmille kokoa isommat takit kuin tämän hetkinen ikäkoko. No olisi se pienempikin riittänyt, mutta nämä jäävät odottelemaan vielä hetkeksi kasvamista. Enemmän olisi harmittanut, jos ihanat takit olisi olleet pienet.

Nyt mennään kevättä kohti, jippii!

Aurinkoista perjantaita!


1 kommentti:

  1. No voi harmi, ettei tilaus mennyt ihan putkeen, onneksi kuitenkin löysi perille! Meidän tilaus samaisesta putiikista onnistui syksyllä hyvin, joskaan ei sekään liian nopeaa tullut.
    Kivaanäköiset takit, vaaleanpunainen harmaalla on aina tyylikäs!
    Blogissani on sinulle haaste;)

    VastaaPoista