maanantai 29. huhtikuuta 2013

Hullariostokset

Kiireinen viikko on nyt ohitettu! Ei sillä että kiireet olisi loppu, tällä viikolla olisi tarkoitus juhlia kolmet synttärit sekä vappu siinä sivussa. Kevättä odotellaan, vieläkin joka päivä on aamuisin lämpötila lähellä nollaa. Toppavaatteet olen kuitenkin jo pessyt pois, ja välikausi on vihdoin saatu virallisesti korkattua.

Hullareilta kävin heti keskiviikkona hakemassa muutamat paidat lapsille. Aiemminkin jo siitä avauduin, ettei verkosta tilaamisesta tullut mitään, vaikka olin valmistautunut hyvissä ajoin. Myöhemmnin perjantaina tein vielä pienen mutta onnistuneen tilauksen verkkokaupasta, kun valitsin maksutavaksi laskun, ja ohitin pankin maksupalvelun näin kokonaan.


Keskiviikkoaamuna teimme siis retken Stockalle,  heitimme neidin eskariin ja lähdimme pienempien kanssa ostoksille. Poikanen sai valita itselleen teepaidat, ja hän valitsi Mayoralin vihreä ja Benettonin keltaisen teepaidan.


Tytöille tarjontaa olikin aika paljon enemmän, ja pikkuneiti valitsi itselleen Phister&Philinan raidallisen pitkähihaisen paidan. Valkoinen ja vaaleanpunainen Benettonin glitterilogollinen teepaita oli äidin valinta molemmille tytöille.


 Hilfigerin teepaita ja  Ralph Laurenin toppi oli tilauslistalla. RL:n toppi on ohutta ja kevyttä "helletrikoota", helteitä odotellessa.Kesäiselle ostoslistoslistalle ei paljoa jäänyt, kohta taitaa olla aika tehdä hieman inventaariota kesävaatelaatikoihin.

Hilpeää viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kivoja paitoja ja pari noista löytyy täältäkin ;) Ihana tuo P&P:n raitapaita!

    VastaaPoista
  2. Onpa kivoja ostoja! Itse missasin taas jälleen kerran nuo, koskaan en ole ollut :D Meillä ei täällä Keski-Suomessa ole Stockaa ollenkaan :/ Onneksi sentään pääsin Lapsimessuille! :)

    VastaaPoista