torstai 18. joulukuuta 2014

Luota pinkkiin #vanish

Millä teillä irroitetaan tahroja vaatteista? Minulla on tahranpistossa jo pitkät perinteet, joihin kuuluu niin erimerkkiset pesuaineet, sapisaippua, Fairy, saippua ja jotkin erimerkkiset tahranpoistoaineet. Hypin innosta, kun kuulin, että pääsin Buzzaamaan Vanishin tahranpoistoaineita. Minulla on kaapissa valmiina muutama vaate, joiden tahranpoisto on ollut lähes mahdotonta, ja ne ovatkin odotelleet jotain, jolla saisin tahrat irti.


Heitän todella harvoin mitään vaatetta pois siksi, että siinä on tahra. Yleensä lähestulkoon kaikki tahrat saa jollain lailla poistettua, mutta aina tosin kaikki kuidut ei niitä käsittelyjä kestä.

Ensimmäisenä pääsi testiin miehen puuvillainen kauluspaita. Siinä on rinnuksissa jotain, joka näyttää ruosteelta, mutta en usko että se on sitä. Uskoisin että se on jotain ruokaa tai tussia. Eipä tiedä mies itsekään. Vaaleat kauluspaidat pesen valkoisessa pyykissä. Valitsin siis valkopyykille sopivan Vanishin. Kostutin tahran, ja laitoin sille ainetta ja annoin vaikuttaa hetken.


 Neljänkympin puolentoista tunnin puuvillapesuohjelma, linkous ja kuivumaan. Paitsi, että tahra on siinä edelleen. Ehkä hieman vaalentuneena, mutta näkyvänä kuitenkin.

Seuraavaksi tahra joutui uudelle kirrokselle astetta vahvemmalla aineella. Ohjeen mukaan Vanish Power geelin pitäisi pystyä tähän. Laitoin geeliä suoraa tahralle, annoin hetken vaikuttaa ja koneeseen vaalean pyykin kanssa 40 asteen ohjelmalla.


Tämän hetkinen tilanne kuivana. Tahra kyllä vaaleni, mutta ei se poistunut. Taidan luovuttaa tältä erää, ja mies saa pitää paitansa kanssa kravattia.

Buzzaaminen tarkoittaa uusien tuotteiden testaamista, ja niistä kokemuksien jakamista ystäville tai vaikka blogissa, niin kuin tässä kampanjassa tehdään. Sivun oikeassa laidassa olevasta linkistä pääset rekisteröitymään Buzzadoriksi, ja mukaan testaamaan uusia tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti