sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kevääseen luottovaatteilla ja asusteilla

Vaikka eilen satoi edelleen lunta, olen kääntänyt sivun jo kohti kevättä. Ja lämpöä.
Varasin pari päivää sitten itselleni matkan Lontooseen loppukeväästä, ja en malttaisi odottaa. En ole ikinä matkustanut yksin minnekään. ja mahdollisuuden tullessa ei tarvinnut kahdesti miettiä lähteäkö.

Kevään uusimmat ja toivottavasti käytetyimmät asut ovat lähes kaikki Kappahlista. Pisteet nettikaupalle, myös palautus ja vaihto ovat sujuneet mallikkaasti.


Kaikki alkoi joggerjeanseista, jotka tilasin jo hetki sitten. Ne ovat kyllä olleet kovassa käytössä, ehkä jopa  vähän liiankin mukava ja joustava malli. 

Niiden jälkeen tuli pakkosaadarevitytfarkut tilanne, joka ratkesi yllättäen taas Kappahlissa. Farkkujen revityistä kohdista ei näy iho, mikä oli minulle edellytys numero yksi. Onkohan tällaisissa kulutusfarkuissa joku (ylä)ikäraja?


Ja lopulta täydellinen valkoinen rento kauluspaitakin löytyi samasta kaupasta. Ja kiitos vielä Kappiksen kantispäiville ja alekoodeille, kukkaroon jäi vielä rahaa yhteen laukkuun. Hilfigerillä oli jo syksyllä myynnissä tämä sininen ihanuus, jonka näin heti käsipuolessani kesällä. Hinta oli vain järkyttävät pari sataa, joka ei missään nimessä mahtunut muovilaukkubudjettiini. Keväällä sain kuin sainkin omani vielä reilusti alle puolella hinnalla, ja nyt se odottelee kiltisti kaapissa ilmojen lämpiämistä.

Ray-Banit ovat pari vuotta sitten hankitut luottolasit, joista en enää luovu. Päivääkään ei kaduta, että panostin kerran kunnon aurinkolaseihin. Kun se aurinko nyt vielä joku päivä paistaisi.

Näillä siis kevättä ja kesää kohti!

Rentoa sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. Oh my mitä löytöjä!! Siis mistä löysit hilfigerin laukun alle puoleen hintaan? Sieltä Amazonista?
  Iso peukku molemmille farkuille! Mullakin on noi joggerssit ja ne on kyllä niin hyvät jalassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on Hilfigerin omasta nettikaupasta. Siellä alekauden päätteeksi myydään aletuotteet tosi hyvillä prosenteilla pois.
   Noi farkut on kyllä petollisen hyvät, ei paljoa tee mieli pukea mitään muita housuja niiden jälkeen.

   Poista