torstai 2. huhtikuuta 2015

Keväiset korkkarit

Jo ennen joulua se alkoi, ja pahenee vain kevättä kohti. Kevääseen on pakko saada nudet avokkaat. Talvella tarjontaa oli todella niukasti ja päätin siirtää hankintaa keväämmälle. Nyt tarjontaa on vaika paljon, mutta täydellisiä ei silti vieläkään ole tullut vastaan.

Vaikka tällä viikolla olisi ollut aikaa käydä sovittelemassa kenkiä, kävi niin hauskasti, että sunnuntai-illan lenkillä sain niin isot rakot jalkoihini, että joudun kulkemaan reinoilla vieläkin. Kuinka vanhat lenkkarit voi alkaa hiertämään yhtäkkiä? Nyt kuitenkin kenkien sovittelu jäi siis toiselle vapaaviikolle, ja voin vain haaveilla uusista avokkaista.

Suurin ongelma on korko, monissa kengissä korko on yli 8cm, ja ihan käytännön syistä ne jää pois laskuista. Niin korkeilla koroilla en vain pysty elämään. Toiseksi materiaali, nahkaa vai muovia? Pihistä vai panosta?

 Ylävasemmalta Gabor by Zalando, H&M Kitten Heels,Michael Kors by Zalando, Zara.

On kyllä vaikea vertailla näitä näkemättä ja kokeilematta.

Arkisen viikon viimeinen päivä, mukavaa torstaita!


2 kommenttia:

 1. jos sun jalat on ollut turvoksissa vaikka ja siitä rakot, tai kengät vaan tulleet tiensä päähän =) mä en usko että tänäkesänä puen juuri lenkkareita ja tennareita kummempia, kävinkin stadiumissa täydentämässä valikoimaa, ehkä jotkin crocsit vielä.
  en edes uskalla koettaa korkkareita, turvottaa jo nyt tässä niin koko olisi luultavasti väärä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lenkkarit on melkein uudet, mutta kyllä niillä muutamia kymmeniä kilometrejä on jo juostu. En tiedä mikä tuli!
   Kesällä on kyllä parasta vetää jalkaan helpot ja kevyet kengät, mutta työaikana on pakko yrittää skarpata!

   Poista