torstai 23. huhtikuuta 2015

The Perfect Pair

Pitkä etsintä on tullut nyt päätökseen, ja täydellinen pari nuden värisiä avokkaita on löytynyt. Tyylilleni uskollisena siihen vaadittiin muutama kiemura ja pari tuskaista hetkeä, mutta jääpähän taas jotain kerrottavaa tuleviin juhliin, minne ne pääsevät.


Muutama viikko sitten vietimme viikonloppua reissun päällä, ja poikkesimme matkalla Ideaparkissa. Aleksissa sattui olemaan alennuspäivät ja ihan vain ohi kävellessä ikkunan viereen oli kasattu muutamat Clarksin nudet avokkaat. Kokoja oli kolme jäljellä ja nopeasti sovittaessa isoin koko oli hieman tiukka. En ehtinyt pidemmäksi aikaa jäädä sovittelemaan, joten otin kengät matkaan ja siirsin sovittelun kotiin.Kotona todellisuus iski. Uudet ihanat kengät oli juuri sen verran pienet, että koko iltaa niillä ei tanssittaisi. Ei vaikka pitäisin koko aamupäivän jalat ylhäällä. Ja vaikka jättäisin sukat pois. Soitin lähimpään Aleksiin ja kyselin isompaa kokoa. Ei ole missään, tätä kenkää on tullut vain minulla olevaan kokoon asti.Sitten sain huippuidean. Mies oli lähdössä työreissuun viime viikonlopuksi Lontooseen, ja siellähän Clarksin liikkeitä on joka kulmassa. Clarksin kotisivuilla oli näppärä tilaa ja nouda liikkeestä palvelu, joten katsoin hotellia lähimmän liikkeen, ja tilasin oman kokoni sinne. Mies kiltisti haki kengät liikkeestä, ja saapui kenkäkassi kädessä kotiin. Täydellistä!

Kävin viime viikolla "pienessä" jalkaoperaatiossa, ja sairasloman ajan seuraavat kaksi viikkoa joudun tyytymään vain kenkien katseluun.

Meillä on tänään taas asunnon näyttö, joten nyt on pakko aloittaa siivoaminen. Onneksi huomenna alkaa jo viikonloppu!

Mukavaa torstaita!

1 kommentti: