torstai 25. elokuuta 2011

Syksyn värejä

En olekaan pitkään aikaan tehnyt mitään remonttihommia kotona. Lasken siis remonttihommiksi kaiken, mihin tarvitaan työkaluja. Miehellä menee yleensä niin kauan asioiden suunnitteluun, että useimmiten ehdin jo tarttua itse työkaluun ja huitoa sinne päin.

Pari viikkoa sitten ostin Ikeasta kivat naulakot lastenhuoneeseen, ja nyt päätin ne seinään laittaa. Vaikka käytettävissä oli ainoastaan yksi poranterä, akkuporakone, pätkä mittanauhaa (joka alkoi vasta kolmesta sentistä, ei nollasta niin kuin tavallisesti), sekä eripituisia ruuveja, olen lähestulkoon tyytyväinen lopputulokseen. Viritys on toistaiseksi pysynyt myös senässä.

Ripustelin nauloihin roikkumaan meidän syksyä. Oikeastihan niihin tulee lasten vaatteet illalla roikkumaan, siitä on sitten helppo ne aamulla pukea. Ei mennyt se ajatus ainakaan vielä tänään lapsille perille.


Aya Naya tunika on Ajabajakidsin alesta, Norlien neulemekko Babyshopista, sininen puuvillatunika sekä neuletakki Hennesiltä ja puuterinvärinen tunika Pompdeluxilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti