tiistai 23. elokuuta 2011

Tuliaisia

Viime viikko oli sellaista haipakkaa, että pääsin nyt vasta purkamaan reissun tuliaisia. Tuliaiset on lähinnä Kööpenhaminasta ja Tukholmasta. Köpiksessä poikettiin Langelinien outletissa, jossa oli edusti moni urheluvaatemerkki, sekä Ticket ja Noa Noa. Ticketillä oli todella edullista, mutta onneksi meidän kokoja ei ollut paljoa jäljellä. Toppavaatetta oli vain muutama esillä, eikä sitäkään meidän kokoa. Päädyin stamaan yhdet kumisaappaat ja nämä takit.


Noa Noalla oli paljon kesäisiä vaatteita -70%. Tyttö vaitsi itselleen tyllihameen ja paidan, ja pienemmälle löytyi melkein samanlaiset. Pojalle ostin Hampurin C&A:lta kivan turkoosin raitapaidan, sekä tummansinisen vaarinpaidan. Helinäkeiju on myös C&A:n mallistoa.


Tukholmassa ei enää aleja ollut, paitsi Po.p:illa, jossa kaikki aletuotteet olivat ota 3 maksa 2. Meidän haalarit olivat viimeiset tangossa, ja sovituksessa  juuri passelit tähän syksyyn. Alennus oli n.70%. NK:n Polarnilta löytyi vielä vihreäraidallinen hattu pojan haalarin ja windfleecen kanssa käytettäväksi. Tuossa vauvakoon haalarissa ei ole huppua, mikä on hieman erikoista. Minun mielestäni juuri pienillä sitä tarvittaisiin, että saisi hupun kovan tuulen suojaksi.


Nyt on mukava palautua reissusta kotona, ensi kesänä sitten taas jonnekin.

4 kommenttia:

 1. Vauva puolen haalareissa ja takaissa ei ole huppua kun siinä oli joku sellainen juttu, että jos vauva kääntyy nukkuessaa väärin päin ja huppu tulee pään eteen ei saa henkeä (materiaali liitty kans tähän) tai jotain sinne päin... kirosin kans asiaa kerran liikkeessä ja sain selityksen :) ymmärtäähän ton, mutta meillä kun 74cm koko oli tulossa 1,5v käyttöön eikä vauvan harmitti se huputtomuus!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia löytöjä. Pääsispäs itsekin tuollaiseen Po.p:n aleen!

  VastaaPoista
 3. Kivoja ostoksia! Olen aina köpiksessä käydessä tuolla Langeliniessa piipahtanut ja aina lähes seonnut:) Liian monta kivaa putiikkia samalla laiturilla:)

  VastaaPoista
 4. Tämä oli meillelle eka kerta Köpiksessä, ja siellä olisi kyllä ollut moneksi päiväksi tekemistä. Saksan jälkeen kaikki hinnat tuntuivat tosi kovilta, mutta tuo outlet oli kyllä ihan omaa luokkaansa.

  VastaaPoista