tiistai 30. elokuuta 2011

Tuliko syksy?

Täällä päin sataa ja ukkostaa, se taitaa tietää syksyä. Seuraavana hankintalistalla on sadetakki äidille, näillä sademäärillä ei mitkään kuorivaatteet auta. Kumpparipulaan karvavuorelliset Tretornit löytyivät 70% alennuksella edellisellä ruokakauppareissulla. En vain ole kokeillut, kuinka vaikeaa on kumppareilla polkea pyörällä. 

Nextillä on postikuluttomuus kampanja menossa viimeistä päivää, ja kävin vähän vilkuilemassa tarjontaa. Vähissä olivat koot ja päädyinkin sitten vain tähän yhteen takkiin. Tuotekuvaukset ovat siellä mielestäni vähän heikonlaiset, mutta ilmeisesti jonkinlainen villakangastakki on kyseessä. Väri on vähintäänkin outo meidän kaappiin, mutta jollain tavalla tämä takki vain miellytti silmää, ja ostin sen meille kokeiluun.


Takkiin sopii ehdottomasti tummansiniset asusteet, ja niitä niiden vuoro tuleekin seuraavana.

2 kommenttia:

  1. Hivenen ohuelta tuo näyttää, mutta toivottavasti on kiva. Oma tilaus tuli tänään, eri takki tosin, harmitti vähän kun oli suhteessa aika pitkät hihat verrattuna takin helman pituuteen - siis tosiaan monissa noissa ei ole mikään kovin pitkä selkä mielestäni. Tosi kivan erilainen tuo malli on!

    VastaaPoista
  2. Niin, minä ajattelin että se on takki, mutta onkohan se sittenkin paita?
    Takkien kategoriaan se oli kuitenkin lajiteltu, joten odotellaan mitä sieltä saapuu!

    VastaaPoista