torstai 20. joulukuuta 2012

Äidin valinnat

Tein H&M:ltä pienen tilauksen itselleni. Siitä onkin jo hetki jos toinenkin, kun olen jotain itselleni hankkinut. Viimeksi varmaan kesän lopulla ostin Hilfigerin alesta laukun, ja siihen sopivat nilkkurit, sekä talvitakin (josta taisinkin tehdä oman postauksen), joten nyt taas ajattelin uudistaa vaatekaapin sisältöä. Parin viikon päästä suunnistamme perhelomalle Tukholmaan, jossa kruunun hyvästä kurssista huolimatta on alet yleensä kohdillaan. Säästelen siis sinne suurimpia hankintoja, kuten talvikenkiä.

H&M:n alessa kannattaa shoppailla mahdollisimman aikaisin aamulla, koska kaikki palautustuotteet lisätään yön aikana. Silloin on suurin mahdollisuus saada omaa kokoa. Alin kerros, eli teepaita ja trikoopaita ovat LOGG mallistosta. Olen ehdottomasti rentojen ja helposti yhdisteltävien vaatteiden ystävä.

Neulepaita päälle, ja farkut kaveriksi. Luulin tilaavani harmaat farkut, mutta ne oli tietysti loppuunmyyty sinä aikana kun selasin kaupassa. Otin nyt testiin nuo tummat, koska uusille farkuille olisi huutava tarve.

Takki ja saappaat löytyivät vähän niin kuin vahingossa. H&M:n kengistä ei niin hyviä kokemuksia ole, mutta voihan niitä aina kokeilla. Tuollainen lyhyempi takki on ollut haussa kokeiluun, aiemmin olen aina suosinut pitkiä malleja.

Näiden hinta yhteensä 81€. Enää huivi ja pipo, sekä alusvaatteet jäivät puuttumaan kokonaisesta vaatekerrasta.

Ja laukkuhan minulla näihin jo onkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti