maanantai 3. joulukuuta 2012

Rukkasista

Pakkaset yllättivät ulkoilijat, ja meillä ainakin on ollut ongelmia löytää kunnon lämpimät rukkaset superpakkasille ja vähän leudommillekin keleille. Viime jouluna pukki toi koko jengille Nallukka rukkaset, joissa päällinen on lampaan- tai poronnahkaa, sekä sisällys teddykangasta.


Rukkaset ovat olleet hyvät ja kestävät, ja tälle talvelle on pukille taas lähetetty toivomus uusista rukkasista. Värivaihtoehdoista löytyy varmasti jokaiselle omansa. Nämä ovat tosin ehdottomat pakkasrukkaset, ja eivät oikein kestä märkää ja vettä.

Siitä syystä tarvittaisiin myös vähän huonomman kelin rukkaset, jotka olisivat myös lämpöiset. Erilaiset markettirukkaset on testattu, mutta ne eivät kyllä kestä koko talvea ehjänä. Tähti Jonathanilla olisi kivat värit, mutta onko nämä tarpeeksi lämpimät.


Tämän vuotisiin takkeihin sopisi myös Mini aTuren rukkaset, mutta takeista puuttuvat ne lenksut, mihin rukkaset kiinnitetään. Aiemmissa takeissa sellaiset olivat. Varsinkin pojan käytössä hukkuu hanskoja siihen malliin, että tuollainen kiinnitys systeemi olisi oivallinen. Tuo vetoketju on kyllä vähän hassu, sitä ei varmastikaan poikanen saisi itse kiinni. Ainakaan jos toinen rukkanen on jo kädessä.

Jään pohdiskelevalle kannalle (koska en osaa päättää), ja lähdemme hiihtelemään hangille.

Aurinkoista maanantaita!

Kuvat lainattu babyshop.fi, jesperjunior.fi, nallukka.fi.

3 kommenttia:

 1. Tytöllä on Mini a Turen rukkaset ja ne ovat olleet nyt tosi lämpöiset näillä pakkasillakin. Ainoa miinus on se, että varsi on lyhyt ja ranne tulee helposti näkyviin... kun takki haalari on tosiaan eri merkkiä, eikä rukkasia saa kiinnitettyä. Lisäksi tuo vetoketju on vähän kaksipiippuinen juttu. Helpotaa ehkä pukemista, muttei sitä itse pukemista.

  Nahkaiset pakkaskelien rukkaset meillekin on pukin kontissa odottamassa (jos pakkaset jatkuvat ja kiristyvät, niin täytyy varmaan käydä nappaamassa ne käyttöön jo ennakkoon. Ihan parhaat kovilla pakkasilla.

  VastaaPoista
 2. ostin eilen markkinoilta teddyvuorelliset rukkaset, oli 14e kaikki lasten koot =)
  itse tykkään enemmän resorivarrellisistä niin ei lunta varmasti mene ranteeseen

  VastaaPoista
 3. Kiitos nahkarukkasvinkistä! :) Juuri mietin, että mitä laittaisin meidän kylmä-sormelle käteen näillä keleillä :)

  Meillä on noita Jonathan rukkasia ja juuri tänään mietin, että onpa hassussa paikassa tuo vetoketju :) Meillä on ollut tänä talvena käytössä vasta Reiman mini-rukkaset, joissa se vetoketju on sivussa ja ne on kätevät. Täytyy testailla myös nuo Jonathanit :)

  VastaaPoista