tiistai 18. joulukuuta 2012

Pomp

Kiirettä pitää. Joulukorttikiireiden jälkeen päivisin kierretään lasten joulujuhlia, ja pakettitehdas käynnistyy iltaisin. Ihan kohta on valmista.

Pompin alepaketista paljastui pari pakettiin käärittävää juttua, tyttöjen trikoohaalarit. Päivällä pidettävää haalaria isompi neiti toivoi, ja tilasin molemmille tytöille omat.


Tytöille tilasin muutenkin samanlaiset setit. Solana mekko on kyllä yhtä kaunis kuin kuvissa, kangas paksua pellavaista puuvillaa. Trikoopaidat tilasin mustana ja violettina.Housuista tilasin tytöille Pixie ja Gabi farkut, joista jälkimmäisissä on ihanat bambi napit. Pixiet ovat mielestäni todella kapeata mitoitusta, paljon kapeampaa kuin viime vuotiset vastaavat farkut. Gabit olivat taas niin leveät, että isomman tytön housut lähtivät palautukseen.


Poikaselle tilasin Baggy farkut, sekä hupparin ja neulepaidan. Farkuissa on kivat koristenapit edessä, ja hyvä istuvuus.


Koska en vielä jouluani kaapissa, olen jättänyt kaappien siivouksen tammikuulle. Niinpä keskitymme mukavampiin asioihin, ja alamme rakentamaan piparkakkutaloa.

Ihanaisen lumista joulunalusviikkoa!

P.S. Enää 6 yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti