maanantai 11. marraskuuta 2013

Leluvinksahdus

Lelulehtiä on pukannut meillekin useampia kappaleita. Eniten äitiä miellyttää ToysrUs kaupan lehti, siinä kun on hinnatkin valmiina. Lapset eivät kuitenkaan osaa arvata, että äiti pukki on jo keväästä asti miettinyt leluhankintoja, ja toteuttanutkin osan.

Tänä jouluna tytöt saavat lahjaksi Sylvanian Families sarjaa, talon, vähän kalusteita, sekä auto ja asuntovaunusetin. Äippä on tainnut saada leluvinksahduksen, kolmelle lapselle leluja hankkiessa saattaa olla vaarana sellainen.


Englannin Amazonista tilailin eilen illalla muutaman joulupaketin täytteen. Siellä hinnat tuntuu vaihtelevan joka päivä, joten hieman kärsivällisyyttä, ja saa lelut hankittua tosi edullisesti. Eilisen illan saldona Sylvanian auto ja caravan setti noin puoleen hintaan suomen hinnoista, Lego Duplo eläinklinikka alle puoleen hintaan ja samoin vielä isosiskon toivomuslistassa ollut Monster High nukkekin.


Olen taas lipsunut yhden lahjan säännöstäni, tällä kertaa lahjoja on kaksi per lapsi. Pojan lahjat onkin sitten hieman haastavampi tehtävä. Toiveissa on erilaisia örkkejä ja olioita. Onneksi tässä on vielä aikaa.

Mukavaa maanantaita!
1 kommentti:

  1. Mä selailin viikonloppuna myös Amazonia ja moneen kertaan olin tilausta tekemässä, jäi sitten kuitenkin. Littlest pet shopit siellä oli tosi kalliita. Meilläkin toivotaan monter high-nukkea ja ne on paljon halvempia amazonissa. Lisäksi pelit, ainakin muuttuva labyrintti oli tosi edullinen. Se meillä on mökillä, joten säännöt on tutut, niin voisi tilatakin :).

    VastaaPoista