keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Alevinkki ja muuta höpinää

Tämä viikko on ollut sellaista vuoristorataa, ettei meinaa itsekään pysyä perässä. Tällä viikolla on tapahtunut pari henkilökohtaisesti isoa asiaa, sekä vielä huomenna tiedossa ensimmäinen (ja toinen) harjoittelupäivä työharjottelussa. Hui! Ensi viikko on myös kiireinen, on koulua, työharjoittelua ja perjantai-iltana lähtee kone Lontooseen. Kiirettä, sitä kyllä pitää.

Alkuviikko oli lenkkien osalta säälittävää räpellystä, maanantaina olin niin kipeä (!) vaatekaappien rakennusprojekteista, etten pystynyt lenkkeilemään. Eilen oli niin liukasta, etten päässyt minnekään. Tänään selätin onneksi vaivat, ja pääsin pitkästä aikaa kunnolla kipittämään, kun lumetkin oli sulaneet ja tiet sulat.

Viikonlopun projekteista laitan kuvia ja kerron lisää ensi viikolla, kun saamme loputkin kaappien sisällöt paikoilleen.  Se tietää vielä tällä viikolla uutta matkaa Ikeaan ja suurta siivousprojektia.

Tänään oli tullut sähköpostiini jo monta tarjousta perjantaina olevasta Black Fridaysta, joka aloittaa virallisesti joulukaupan ainakin jenkeissä. Tänään käytin hyväkseni Sunglasses Shopin alennuskoodin, jolla saa kaikista aurinkolaseista 25% alen. Meillä oli viime kesänä sen verran epäonnea aurinkolasien kanssa, että tilasin kaikille lapsille uudet Banzit. Ne ovat olleet meillä kyllä ehdottomasti kestävimmät ja luotettavimmat lasit. Reilulla kolmella kympillä saan siis kotiovelle toimitettuna lasten arskat odottelemaan kevään auringon ilmestymistä.


Niinpä, kaamoksen kunniaksi (alkoi tänään) tätä odotellessa!

Ihanaa keskiviikkoa!

P.S. Koodilla BFD25 saa 25% pois tilauksen loppusummasta. Myös aikuisten laseista. Sunglassesshop.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti