torstai 6. marraskuuta 2014

Joko puhutaan joululahjoista?

Olen aloittanut taas joululahjojen hankinnan jo tuossa kuukausi sitten. Niiden piilottelu tuottaa joka vuosi enemmän vaikeuksia, kun lasten tutkimusreviiri kasvaa. Muistan kyllä omat yksin kotona ajat, jolloin tutkittiin kaikki mahdolliset kaapit! Meillä ei ole lämmintä ulkotilaa, joten lahjat pitää piilotella sisälle. Ja koska muistini on kovin rajallinen, on paketointi aikamoista taiturointia, kun en enää muista minne lahjat on piiloteltu.

Syyslomalla huomasin HongKongin mainoksessa Sylvanian Families taloja ja tarvikkeita taas hyvällä alella. Viime jouluna hankituilla Sylvaneilla leikitään edelleen suhteellisen paljon, ja isosisko onkin vähän vihjaillut haluavansa oman talon. Honkkarissa se oli inhimilliseen hintaan, kuten myös leikkipuu ja jäätelökioski.


Pikkusiskon lahjalistalla oli Sylvaneille oma auto, kun sellainen puuttuu. Sen tilasin sunnuntaina Toys"R"Us lelukaupan alekamppiksesta, missä kaikki tuotteet oli 25% alessa. Pikkusiskolle olin hankkinut jo aiemmin Lekmerin alennuskorista Lego Friends sarjan paketin.
Veljellä ei paljoa toiveita ole, mutta autoilla ja Legoilla leikkivälle hankin pukinkonttiin molempia. Hot Wheels autoja lelukaupan alesta, ja rata viime viikolla Lidlin kamppiksesta. Legot Amazonista.


Lipsuin yhden lelulahjan politiikasta vähän, näillä kuitenkin mennään. Myös pehmeiden pakettien täytteenä olevat yöpaidat on hankittu Kappahlin alehinnoista puolet pois kamppiksesta, viimeiset eilen.

Joko lahjat on hankittu?

Lumista torstaita!

Kaikki lainatut kuvat Toys"R"Us.

1 kommentti:

  1. Mä oon keksinyt aivan nerokkaan paikan säilöä joululahjoja! Nimittäin työpaikalle! Vieläkin olen yllättynyt omasta nerokkuudestani ;).

    VastaaPoista