sunnuntai 30. marraskuuta 2014

#stabilo kauniiseen käteen

Me päästiin pitkästä aikaa Buzzadoroimaan, tällä kertaa Stabilon värikyniä ja lyijykyniä. Minulla on kokemusta Stabilon tusseista (on hyviä), sekä ohutkärkisistä erivärisistä kirjoituskynistä. Stabot olivat suuressa huudossa jo oman yläasteeni aikaan, ja sellaiset kävin ostamassa heti, kun kuulin pääseväni kouluun! Ja käytössä on edelleen. Värillistä tekstiä nyt vaan on niin paljon mukavampi kirjoittaa ja lukea. Nyt on kuitenkin vuorossa puhtaasti pienemmille tarkoitetut värikynät ja paksut lyijykynät, joilla harjoitellaan piirtämään ja kirjoittamaan.


Tarkoitus oli, että kaikki lapset pääsevät kokeilemaan samaan aikaan, mutta vatsatauti kaatoi veljen ja siskon olohuoneen lattialle lepäilemään. Niinpä me pikkusiskon kanssa piirtelimme joulupukille kirjeen sillä välin, kun potilaat tutkivat lelukirjoja.


Stabilo EASYergonomics experts kynien ideana on niiden muotoilu, jolla ohjataan kättä oikeaan kirjoitusotteeseen. Sekä oikealle, että vasemmalle kädelle on omat kynät. Paketissa tulikin kyniä molemmille käsille ja oikeakätisten siskojen lisäksi meidän perheestä löytyy myös vasenkätinen veli, jolle kynäotteen harjoittelu onkin ihan hyvä asia. Molempien käsien kynät pääsevät siis testiin.


Piirrettyä tuli sekä tontut, että ilotulitus. Ja kynät vaikutti kyllä aivan yhtä hyviltä, kuin muutkin Stabilo tuotteet! Värikynät oli tosiaan helppo ottaa käteen. Värivalikoima oli tosin aika suppea, mutta värien sekoittelu osoittautuikin huippuhauskaksi. Ylemmässä kuvassa näkyvä pinkki lyijytäytekynä oli ehdoton hitti, koska sen mukana tuli terotin. Sitä terotellessa meni tovi jos toinenkin. Lyijy on tässä täytekynässä kyllä todella paksua, eikä kyllä katkea kuin raivolla painamalla. Perus lyijykynät meni pikkuneidillä kyllä sekaisin värikynien kanssa, kun oli aivan samanlaiset. Mutta hyvin niilläkin värittäminen sujui.


Ja sinne lähti kirje korvatunturille.

Tsemppiä alkavaan viikkoon!


Buzzaaminen tarkoittaa uusien tuotteiden testaamista, ja niistä kokemuksien jakamista ystäville tai vaikka blogissa, niin kuin tässä kampanjassa tehdään. Sivun oikeassa laidassa olevasta linkistä pääset rekisteröitymään Buzzadoriksi, ja mukaan testaamaan uusia tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti