tiistai 17. marraskuuta 2015

Bloggaajahaaste - Black Friday Shopping List

Pongasin Tiinalta vinkin All you need is white-blogissa olleeseen Black Friday-haasteeseen, jossa piti kertoa  Black Fridaysta ja siihen liittyvistä toivehankinnoista CupoNationin verkkokaupoista. Black Friday on kiitospäivän jälkeinen perjantai, tänä vuonna 27.11, ja se on Yhdysvaltojen joulusesongin avauspäivä. Musta perjantai on jenkkilässä kauppojen vuoden suurin yksittäinen ostospäivä ja silloin alennukset on kohdillaan.

En ole ennen tutustunut CupoNationin tarjoamiin palveluihin, mutta nyt päätin tutustua, sillä he ovat luvanneet koota verkkokauppojen Black Friday tarjoukset yhteen. Niinpä rekisteröidyin uutiskirjeen tilaajaksi, ja jään innolla odottamaan tarjouksia! Haasteessa pyydettiin kertomaan mitä haluaisin ostaa Black Fridaysta CupoNationin verkkokaupoista. Olen aina valmis ostoshaaveiluun, ja niin sitä mentiin.


Black Friday Shopping List


Stockmannilta ja Zalandosta löytyisi uusi pikkujouluasu, jos hyvät alet osuisivat kohdalle! Laadukas villakangastakki, hyvin istuva mekko ja aina ajankohtaiset saappaat ja laukku. Jos vain ylimääräistä olisi taskun pohjalla, ostaisin saman tien tuon laukun. Mutta toistaiseksi tyydyn haaveilemaan.


Mukavaa tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti