sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Uusi vuosi 2016

Heippa joulu, tervetuloa uusi vuosi ja uudet tuulet! Ihanaa uutta vuotta just sulle!

Postaustahti harveni yllättäen, kun sain töitä! Yli 200 hakemusta ja lähes 70 haastattelua, mutta viimeinkin työpaikka. Ja vielä siis ammattiani vastaavia töitä ihan oikealla palkalla! Töitä on aluksi vuodeksi, toivottavasti pidemmäksikin aikaa. 


Olen ollut jo muutaman päivän töissä, ja huh tätä työssäkäyvän arkea. Vähän vaatii taas totuttelua, niin lapset kuin aikuisetkin. Aikataulutus on alkuvuoden teema! Uuden vuoden paikkeilla ehdittiin vielä poiketa perheen kanssa tukholmassa ja juhlia uutta vuotta. Ja tänään raahasin pienimmät alennusmyynneille oikein livekaupoille, kun isosisko jäi ystävänsä kanssa kotiin, ja mies sairastaa (miesflunssaa..).


Minulla ei ole mitään alelistaa niin kuin aiempina vuosina, vaan olen vain vähän katsellut ympärilleni. No se ei ehkä ole paras keino, koska nyt on jo tulossa useampikin paketti, ja kaupoistakin sain kiitettävästi kasseja mukaani.

Haaveissa olisi vielä ainakin villainen kaulahuivi ja pieni lompakkopussukka, sekä uusi käsilaukku. Yksi laukku on jo kiikarissa, mutta olen vähän kahden vaiheilla, minkälaisella budjetilla olen liikkeellä.

Tein viime syksynä tyttöjen mökkireissulla itselleni aarrekartan, ja hauska huomata, että sitä kohti ollaan menossa. Blogin ulkoasua yritän vähän päivitellä, ja pari muutakin muutosta on mielessä. Jänniä juttuja toivottavasti tiedossa tänäkin vuonna, kiva kun pysytte mukana!

3 kommenttia:

 1. Onnea uudesta työpaikasta!!!!
  Jos kaipaat edullisia lompakoita suosittelen käyttämään aliexpressiä. Sieltä saa nahkaisia pikkulompakoita alle kympillä. Ja tietenkin kaikkia designer henkisiä juttuja myös 😎

  VastaaPoista
 2. mä ostin 3 pakettia sukkia, ja yhden trikoopaidan (4e) josta kässäkerhossa torstaina olisi tarkoitus ommella pari pipoa. katsellaan :D

  VastaaPoista
 3. Onnea, hienoa Triinu! Olet huivisi ansainnut! :)

  VastaaPoista