maanantai 25. tammikuuta 2016

Viikonlopun fiilistelyt

Mukava ja rento viikonloppu takana. Ystäviä, paljon hyvää ruokaa ja pari hyvää aleostosta. Hiihtolenkki umpihangessa ja tieto maanantain vapaapäivästä. Siinä eväät mukavaan viikonloppuun.

Tänään on pikkusiskon päiväkoti kiinni, ja suunniteltiin jo eilen yhdessä päivän ohjelma. Aamulla siivoiltiin, sitten pelattiin korttia (hävisin tikissä viisveelle 5-1) , sitten pari erää shakkia (hävisin taas) ja ennen lounasta kerettiin vielä pulkkamäkeen. Mistä nämä pienet ihmiset saavat kaiken energiansa? Lounaan jälkeen neiti suuntasi koululaisten kanssa ulos. Lunta on nyt niin paljon, että mäkeen on päästävä monta kertaa päivässä.

Olen odotellut jo hyvän tovin muutamaa nettihankintaa, mutta tänäänkin postilaatikko kolisi tyhjyyttään. Mutta viikonloppuna tein ystäväni kanssa livekauppakierroksen, ja alet olivat sen verran hyvät, etten malttanut jättää kauppaan näitä takkeja, vaikka oikeasti takkiosastolla alkaa olla sen verran ruuhkaa, että nyt on aika luopua jostakin.Espritiltä löysin tämän oversize mallisen villakankaisen neule/jakkutakin, jonka pariksi kuvittelen nahkaisen vyön ja farkut. Kangas on vähän huovutettu ja ryhdikäs, ja siinä on reippaasti yli puolet villaa. Tämä menee kivasti keväällä ja syksyllä ihan ulkotakkina. Alennus oli tässä 60%, joten ihan kiitettävästi.


H&M:ltä tarttui mukaan mikäpä muukaan kuin takki. Tämä on avoin jakkumallinen, vyöllä kiinnitettävä ja tässäkin 60%villaa. Alennusprosentti huimat 75.

Nyt on pakko syventyä hetkeksi kirjaston kirjoihin, ne on uusittu jo viisi kertaa ja palautuspäivä olisi huomenna!

Reipasta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti