perjantai 18. helmikuuta 2011

Kevään takkeja

Sain ihan puskista inspiraation vähän inventoida meidän kevättakkeja. Niitä onkin kertynyt tytöille jo vino pino, poitsu on tässä suhteessa jäänyt vähän vähemmälle. Ehtiihän sitä vielä korjata tilannetta, jos tarvetta on. Kaappien kätköissä on vielä jotakin, ja tulossa on vielä (toivottavasti) kolmatta viikkoa matkalla olevat Villervallan takit.


Tytölle on Cuppiksen viimekeväinen pallohelmatakki, Ticketin Nana coat, MAT wigga ja Cuppiksen tämän kevään takki. Kaikki on eri kokoisia, Wigga on pienin ja ei varmaankaan mene enää syksyllä. Uusin Cupcake menee varmasti vielä ensi vuonnakin.


Pikkuneidin kevättakit. Cuppiksen anorakki keväältä 2009, MAT anorakki, ja tämän kevään Cuppis setti. Kuvasta puuttu vielä the Brandin parka, en ole varma meneekö vasta syksyllä. Tuo vanhempi Cupcake on kokoa 62cm ja täysin saman kokoinen kuin MAT 74cm. Molemmat ovat juuri nyt sopivat, ei varmaankaan mahdu enää syksyllä. Ruskeat tai beiget vyötäröhousut näihin olisi vielä etsinnässä.

Poitsun kevättakit koostuvat tällä hetkellä näistä kahdesta takista, MAT anorakki ja the Brandin parka. Olen ompelemassa parkaan trikoovuorta, että takkia voisi käyttää hieman viileämmällä säällä.
Housuja ja kenkiä vielä uupuu, puhumattakaan hanskoista ja pipoista. Onneksi tässä on vielä aikaa ennen lumien sulamista!

2 kommenttia:

  1. Lääh, ihania!
    Kieltämättä tytöille löytyy helpommin kivoja vaatteita kuin pojille, siksi varmaan helposti kertyy tytöille enemmän kaikenlaista.

    VastaaPoista
  2. Ihania takkeja, vinopino. Olen kamalan huono hankkimaan ulkovaatetta, ostelen kaikenlaista mekonhörsylää toisensa perään.

    VastaaPoista